söndag 27 april 2014

Det är över nu


Helgen med Krakel och Spektakel är över! En stor eloge till Malin för det enorma arbetet hon har lagt ner för att denna mässan skulle kunna gå av stapeln. Jag är så glad och tacksam för att jag fick äran att vara med på detta. Jag har massor att berätta och tonvis med bilder att visa men jag får nog dela upp det i flera inlägg när jag har smält alla intryck.


Äntligen fick jag tillfälle att träffa fina Tommy, jag hoppas vi ses snart igen!

Jag är så oerhört glad för alla fina människor som jag har lärt känna genom bloggen. Många av dem fick jag träffa i helgen och det har blivit många kramar och massor av skratt. 
Allas vår fina Fnulan var på mässan med sin alldeles nya barnbok Militta! Grattis och ett stort lycka till hjärtat!

Nu går den här underbara helgen mot sitt slut och vi laddar för ännu en kort arbetsvecka! På onsdag är det Valborg och vi får hit ett par fina vänner. Vi ska grilla och äta lite gott innan vi går till ortens brasa. Sen håller jag tummarna för att soldäcket blir färdigt under nästa helg!


7 kommentarer:

Johanna - Mamma till Leija sa...

Låter som en rolig mässa! önskar er en fin vecka & en mysig Valborg! Kram

Popprinsessan sa...

Tack för denna helgen! Lika kul att träffas som vanligt. Fast nu nycker jag att vi får boka in en hemmaträff med massa tid att bara sitta och prata!
Kram vännen

Maria sa...

Vilken härlig helg vi hade!!
Längtar tills det händer något kul igen & jag längtar efter att få träffa dig ❤

Kram kram

Helen.HUSnrNIO - Vinn succéfilmen Hundraåringen på dvd sa...

Låter verkligen som att du haft en toppenhelg på alla vis!

Fnulan sa...

Åh vad jag ville ha mer tid!!! PUSS

Fröken M sa...

Åh, ni ser ut att ha haft en helt FANTASTISK helg !
Jag hade en liten tanke på att "kanske" eventuellt hinna åka ner till mässan oxå när jag ändå var i "krokarna" men som vanligt stannade klokan inne på gekås och vips så var det kväll... Märkligt det där !
Men i sommar hoppas jag att vi ska få tillfälle att ses !!
KRAM

Therese sa...

Lät verkligen som en lyckad helg med många fina möten, själv sitter jag här å tycker mig känna igen Tommy, tror han har en dubbelgångare från mina trakter om han inte de facto har anknytning till Hoting/ström på något sätt, nått jag lärt mig är att världen är liten och att bloggvärlden är ännu mindre ibland :-D