lördag 1 mars 2014

Välkommen mars


En tre år gammal vårbild på mina små trollungar

Ja då välkomnar vi mars som förhoppningsvis blir en riktig vårmånad. Vi hälsar den välkommen med penséer som jag planterade i krukor på trappen igår (är resten av tomten i kaos får man ha det lite fint på trappen i alla fall) och vi välkomnar den med att jag vaknar med ännu en förkylning. Ja ja bara att bita ihop. Nu går vi i alla fall åt rätt håll och förhoppningsvis ska vi slippa alla dessa förkylningar inom kort.

Igår kväll var vi hemma hos våra fina allra bästa vänner och åt tacos. Det var lika mysigt som det brukar vara när vi ses. 
Just nu sitter jag och myser med barnen i gillestugan framför barntv. Om en stund ska jag gå upp och göra frukost och sen åka iväg och få fina naglar igen.  
Sen är det full fart resten av dagen för klockan ett får vi besök av våra fina vänner som har tvillingar som föddes dagen efter Tuva och Elliot. Det blir fika och massa prat. Sen ikväll får vi hit andra fina vänner på middag. Så det är full fart denna helgen men när det innebär att träffa fina människor så gör det ingenting, tvärtom så ger det mig bara massor av energi.

Jag önskar dig en fin lördag!

 7 kommentarer:

Fröken M sa...

Det låter som en härlig helg !
Här ska vi lämna V hos mormor och morfar om ett par timmar och sen är resten av helgen ett oskrivet blad !
Men mest av allt så längtar jag faktiskt efter sovmorgon i morgon ! :)
Kram

Therese sa...

Så härligt det låter med penseer på bron! Och inte dumt med umgänge med fina vänner heller <3 Vi har varit hos mina föräldrar idag och ska snart sno ihop en plockmiddag, och så ska jag hämta grannarna vid bussen då de varit ut å åkt och behövde skjuts hem :-D KRAM!

cecce sa...

Ojoj…fullt upp med andra ord! Hoppas ni har det trevligt med era vänner!

Vilket härligt vårfoto:-)

Kram Cecce

Therese sa...

Hej vännen! Hoppas ni haft en skön dg med både Ullared å simskola! Här har vi kikat på vasaloppet, varit ute och lekt å sparkat och nu sitter jag med bokföring och tvätt/tumling medan M gör middag. Skönt att starta upp veckan med ett nyröjt hem! RKAM

jenny sa...

Ja tänk att det redan är mars, inte en dag försent att våren verkligen är på väg!
Älskar dessa bilder med vitsippor, har några på astrid och de är alldeles ljuvliga. Älskar våren mest av alla årstider, det gör inget om det är lite lite kallt för att se livet återkomma till naturen och höra fågelsången gör att allt känns så mycket lättare.
Kramar

Och tack för de fina orden, de värmer när det känns tungt och kämpigt. Ja för vardagen i sig är ju många gånger en kamp känner jag med trotsiga barn och middagar och hämtningar och ja alla vardagsbestyr, men mitt i allt vanligt kaos har min mamma än en gång drabbats av denna j@#la cancer så nu är det lite tungt även om utsikterna just nu ser bra ut iaf. För annars vet jag inte vad jag hade gjort!
Kramar

baraetthem sa...

Så fin bild på dina skatter!!
Låeter som ni haft en jättebra helg, de tär ju så mysigt och kul att umgås med fina vänner:)
Kram på dig!!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Mysig vårbild på barnen! Ja, nu hoppas vi att våren kommer på riktigt! Mysigt att träffa vänner & äta tacos! Kram