måndag 3 mars 2014

Väldigt känsligt just nu

 
Ytterligare en gammal favoritbild på mina små hjärtan
 
Just nu är båda barnen inne i en väldig känslig period. Det är mycket gråt just nu. De gråter för minsta lilla och ibland vet de inte ens varför de gråter. I morse vaknade Tuva innan jag skulle åka till jobbet och hon började gråta för hon ville vara med mamma hela dagen. Hon kunde inte sluta gråta och det var med tungt hjärta jag satte mig i bilen. Jag hoppas att denna fas går över snart för det är tufft med otröstliga barn.
 
Igår var vi en sväng på Ge-kås innan simskolan. Skulle egentligen bara köpa en present till vårt gudbarn som fyller år om två veckor.
Det blev en present till henne och lite annat smått och gott. Barnen fick välja varsin leksak för en hundring, de fick varsitt par byxor och Elliot fick en pyjamas. Tuva fick en ny lavalampa eftersom hennes gick i golvet för ett tag sen och gick sönder. Glenn köpte lite bilvårdssaker och jag köpte några linnen. Det var ganska mycket folk och vi fick stå i kö ganska länge innan vi kom ut igen.
 
Jag är som sagt förkyld igen men det är inte värre än att jag klarar mig igenom dagarna med hjälp av tabletter. Jag hoppas verkligen att alla dessa baciller ska försvinna snart, tycker var och varannan människa är förkyld och det går ju så klart bara runt.
 


6 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Usch vad tungt med ledsna barn. Hoppas att fasen snart går över. Och jag håller tummarna att din förkylning inte blir värre. Min liksom bara startade igång och sedan blev det inte mycket mer. Vet inte hur länge jag ska ligga lågt eller om jag kan köra igång med lite enkel motion.

Önskar att jag också hade så nära till Ullared. Det var länge sedan jag var där nu men jag handlar alltid sååå mycket. Ha ha!
Hoppas att du får en bra måndag!
Kram

Tommy sa...

Sv: Hej hjärtat! Tack, i dag är det sådär, försöker att göra det bästa av situationen, men ibland orkar kroppen helt inte vara stark.

Så fint foto och vad härligt att bara köra till Ge-kås sådär. En annan behöver ju planera det lite mer.

Hoppas ni får en fin dag och att det snart blir bättre för barnen!

Puss

Therese sa...

Näe så trist att du åkt dit igen :-/ Sjävl har jag inte ont i halsen, men har hostat som en tok i natt ,så nog går skiten bara runt, runt runt... Så less! Här började dagen oc hveckan emd glada barn då jag avslöjade att de får sportlov tors-fred hos farmor under löftet att de då ska sköta sig och vara snälla dessa dagar och klä på sig, äta sin mat etc. Det tog skruv å de var snabbt redo för förskolan ;-D Sedan åkte jag och fixade nytt pass, så nu så får jag ta å jobba på så jag fixar dagens måsten. KRAM KRAM och krya på dig <3

Maria sa...

Åh så roligt med Gekås!! Mindre roligt med gråtande barn :( Hoppas att det är en fas de har hamnat i som försvinner snabbt igen.
Men FY för dessa förkylningar :( Krya på dig!!

kram kram

Fröken M sa...

Blä för förkylningar !! jag hoppas det går över snart !!

Här är det JAG som är "känslig".
Idag blev jag så arg att jag började gråta när killarna kastade runt en innebandyboll här hemma.
Bollen träffade nämligen en av glödlamporna i kökslampan så att den gick i tusen bitar och strösslade min nylagade middag med glas.
Det var bara att slänga allt i soporna och traska iväg till första bästa kvarterskrog för att äta spagetti och köttfärssås där istället.
Om jag var glad ? Nej inte direkt !!
( jag hade verkligen ansträngt mig med middagen dessuom - gått ner till stan för att köpa ingredienser och lagade sedan köttbullar i tomatsås... )
KRAM från Fröken Sur ;)

Jenny sa...

Krya på dig! Tack och lov har jag inte hft dörkylningen på länge (som jag minns ) Vill åxå till Gekås ;)
Kram kram