måndag 17 mars 2014

Ny vecka nya tag

 
Mina älskade små mirakel, bara några dagar gamla
 
Ja då var ännu en helg över. Vi har haft en lugn och skön helg. Fått lite gjort där hemma och så har vi firat vårt gudbarn som fyller 10 år idag.
 
Nu har vi en ny vecka framför oss och det är bara att ta nya tag. Jag ska försöka bortse ifrån att jag känner mig trött ända in i själen.
Att vara en person som tänker och ältar alldeles för mycket tär på krafterna. Jag kan ju ändå inte påverka allt som sker runtomkring mig. Jag hoppas att vi snart ska få lite klarhet i vad som händer med det tråkiga beskedet som vi fick för lite drygt en vecka sen.
Att vänta och att inte veta är verkligen tufft.

Det här med bloggandet går verkligen upp och ner, just nu känner jag mig så oinspirerad och jag funderar mycket på varför jag egentligen skriver och för vem. Men det går ju som sagt upp och ner, snart är det ju dags för Krakel och Spektakel och inför det lär det hända en hel del roligt här inne.
 
Jag önskar dig en fin start på veckan! Ta vara på dina nära och kära!
 


5 kommentarer:

Fröken M sa...

Kramar till dig vännen ! Jag förstår precis hur det är när tankarna snurrar på högvarv, men försök hitta någon liten fristad som får dig att må bra ! KRAM

Therese sa...

Hej goa du, förstår att det måste tära att inte veta och gå med ovisshet... Här har jag en fullmatad vecka med massor av jobb och måsten, men bara att bita ihop å sikta på helgen. Det blir som det blir och det som hinns det hinns... Måste tagga ner för annars får jag magkatarr, huvudvärk och stress som ger kräkvarning, och där vill jag INTE hamna. SÅ nu är det soffa och total avkoppling som gäller, önskar dig en fin kväll med dina kära <3 KRAM

Jenny sa...

Hoppas du kan få ett lugn i själen snart fina du, skickar massa kramar till dig!

Popprinsessan sa...

Jag förstår din känsla. Det känns som om jag aldrig är utvilad numera, att jag aldrig känner mig pigg liksom.

Hoppas att det tråkiga inte tynger dig allt för mycket.
Kram vännen!

cecce sa...

Jobbigt det där med alla funderingar!! Jag vet hur det är:-) Försök koncentrera dig på allt det positiva som finns runtomkring. Att mata sig med positiva tankar brukar få bort de negativa:-) Svårt..men det går!

Spännande med krakel spektakel:-)!!

Kram Cecce