torsdag 6 mars 2014

Underbart med fågelkvitter


Min älskade vackra tös för lite drygt två år sen
 
En lugn dag hemma gjorde nog susen för vår tös. Natten har varit lugn och både hon och jag har fått ta igen lite förlorad sömn.
Så idag är vi alla tillbaka på skola och jobb igen.
 
Det är underbart när man kliver ut genom dörren på morgonen och hör hur fåglarna kvittrar, nog ger det en lite extra energi.
Det känns liksom som att våren och ljuset kommer allt snabbare och det tackar vi ju inte nej till.
 
Annars kliar det i fingrarna på mig att få putsa alla fönster och göra en rejäl städning av huset. Det är så skitigt inne nu för att inte tala om hur fönsterna ser ut. Trots att vi har haft alla fönster stängdra under tiden de har jobbat så har det ändå trängt in jord och sand in i huset. Men det är inte lönt att börja med någon sån städning innan de är färdiga i trädgården. Tror att till nästa helg så kan vi nog räkna med att det är färdigt.
 


9 kommentarer:

Therese sa...

Även här kvittrar fåglarna, så högt att det hörs in, härligt! Å ja, i går fick ajg besked att jag fått igenom en ansökan med en kollega, full pott på 1,1 miljon lite drygt, så nu har jag säkrat mitt jobb för en tid frammåt iaf, så skönt! KRAM <3

Helen.HUSnrNIO sa...

Underbart med fågelkvitter! Här är det bara grått och grått men jag är glad så länge det inte är minusgrader och snö iaf :-)

Jättefin bild på din söta tjej!
Ha en fin torsdag.
Kram

Popprinsessan sa...

Vad skönt att natten varit lugn!
Själv är jag sugen på att köpa lite vårblommor och plantera i utekrukorna. Problemet är att jag har noll koll på vad som funkar nu och är usel på att hålla ordning på uteblommor. När de är planterade ska de bara sköta sig själva liksom... Får se om det blir en sväng till blomsteraffären i helgen.

Kram vännen!

Maria sa...

Åh vilken fin bild!!
Skönt att ni har fått sova gott. Och visst är det härligt att få vakna till fågelkvitter! Och idag är det riktigt gott väder :)

Kram kram

Camilla sa...

Vad skönt att ni fått sova inatt!
Visst är det härligt med fågelkvitter, nu är det snart vår på riktigt! :)

KRAM

baraetthem sa...

Skönt att ni sovit ikapp och är lite piggare! Och visst hjälper ljuset och fågelkvittret till också:)
Haha, såna fönster har jag också här hemma. Men mina är skitiga av små kladdiga händer:) Så dags för mig med att tvätta dem!

Kram och ha en fin fredag!

Jenny sa...

Ja Tina, desto äldre jag blir desto mer uppskattar jag nature då den påverkar min själ så mycket. Fågelkvitter, ljus och grönska väntar. Så förväntansfull. Kram till Dig!

Fröken M sa...

Jag ÄLSKAR fågelkvitter och små vårblommor som sticker upp ur rabatterna lite varstans ! I helgen ska det ju dessutom bli riktigt härligt väder.
Här har GOLFBANAN (!?) öppnat så jag misstänker att det är nu det börjar...
Mitt liv som "gräsänka" fram till oktober ;)
KRAM och happy friday !!

Therese sa...

Åh så fin bild på din prinsessa!
Ja underbart med fågelkvitter och små krokusar som ploppar upp här och där! Här är det riktigt milt i dag, men blåsigt tyvärr.
Hoppas ni får en skön helg.
Kram