måndag 24 mars 2014

Familjeregler

 
Nu har äntligen Meekatts fina tavla Familjeregler kommit upp i hallen
 
Det blev en tur till Ikea i lördags och det blev jag och Elliot som åkte. Supermysigt och välbehövligt med lite egentid med lilla prinsen. Tuva stannade hemma med pappa och fick lite egentid med honom.
 
På Ikea inhandlades ramen ovan, en matta till gillestugan, massor av ljus, lite glas och muggar, en dörrmatta, en bäddmadrass och så var det säkert något mer som slank ner i vagnen som jag inte kommer ihåg nu.
 
Gårdagen spenderades mestadels hemma med att städa och tvätta. Detta eviga arbete som aldrig verkar ta slut. Som vanligt avslutades veckan med ett simskolepass för barnen.
 
Idag åker Glenn till Vimmerby för att jobba och han kommer hem i morgon igen. Så ikväll när barnen har somnat ska det bli mysigt att krypa upp i soffhörnan med en kopp te och bara slötitta på tv. Jag tycker att det kan vara skönt att vara ensam ibland.
 


10 kommentarer:

Jenny sa...

Detso äldre jag blir, desto mer tid för mig själv behöver jag. hoppas det inte blir mer iofs, vill ju inet sitta helt ensam i ålderdommen tror jag ;) Kram

Tommy sa...

Sv: Hej vännen! Ja vissa dagar är sämre och just nu är det bara skit :/ Men jag tar en dag i taget och allt ska väl lösa sig så småningom!

Fröken M sa...

Oj, det var evigheter sen jag var på ikea senast ! Man kanske skulle ta en tur dit nån dag - äta köttbullar och shoppa lite onödiga men ändå praktiska prylar :)
KRAM

Popprinsessan sa...

Nu är jag ju ensam med barnen ganska ofta, men jag kan ändå hålla med om att det är skönt ibland.
Härligt med en date med ett av barnen också!
Kram

Maria sa...

Jag är ju själv ganska ofta, men ibland kan det vara riktigt skönt faktiskt.
Mysigt med Ikea. Var längesen jag var där.
Hoppas att ni har haft en bra måndag.

kram kram

Viktkamp sa...

Jag tycker också om att vara ensam emellanåt =) Bara vara! Inte behöva ta hänsyn till någon annan =) Kram på dig goding

Ninnie sa...

Men oj så fin!
Och praktisk :)

Tommy sa...

Sv: Hej vännen! Japp, det stämmer.. Jag plockade bort inlägget för jag känner att jag orkar inte med fler frågor och påhopp.

Det är mycket just nu och kroppen säger verkligen ifrån. :(

KRAM

Therese sa...

uuuuunderbar tvla, särskilt "låt mamma bajsa ifred" Skulle behövas här, dock vill jag inte dela choklad med någon så den går bort ;-D *ler* Varma kramar till dig <3

Johanna - Mamma till Leija sa...

Gillar sånna tavlor! Ska nog göra några själv!