tisdag 4 mars 2014

Då kör vi tisdag

 
Alldeles krispiga, härliga vita tulpaner som pryder köksön
 
Ja då kör vi tisdag igen då. Min förkylning som slog till med kraft försvann lika fort igen vilket självklart är jätteskönt! Tuva har det dock tufft med astman igen. Igår kväll hostade hon konstant i två timmar. Det lustiga är att hon sov hela tiden, dock tror jag ju inte att hon får så bra sömn. Vi får se hur hon verkar idag, blir det inte lättare för henne trots inhaleringar får vi nog ringa doktorn igen för en check av hennes mediciner.
 
 
 
 


11 kommentarer:

emelie sa...

Lilla gumman då :-( Hoppas det blir bättre med hostan. Kan det bara pollen som gör det hela värre? Laura har det skitjobbigt med pollen nu och jag känner också av det... Puss

Popprinsessan sa...

Din förkylning verkar vara lite som min.. Håller tummarna att det inte blir mer för varken dig eller mig.
Stackars lilla Tuva! Hoppas att hon mår bra idag. För L har vi alltid kunnat stävja astman med hjälp av Airomir, men för R verkar han behöva en tuffare dos så det är mycket svårare. Hjälper ofta inte med vanlig dos med jämna mellanrum utan han kan behöva en intensivdos.
Önskar dig en bra dag!
Kram

Fröken L sa...

Hej gumman..

Stina hostar med på kvällarna efter hon somnat, har gjort nu i ett par dagar och sedan ger det sig.. hoppas du inte blir mera förkyld nu..

Vilka underbara tulpaner, älskar tulpaner.. Önskar dig/er en finfin tisdag.. KRAM

Therese sa...

Hej fina du! Ja tänk om du kunde komma förbi, då lovar jag att jag bjudit dig på min räkmacka <3 Å även jag har vita tulpaner i mitt inlägg i dag, helt galet så bra de stått då de fått stå kvar i uterummet som bara varit ett par grader varmt... Snart lilla vasaloppet, ska klä på mig och gå dit med barnens skidor och hejja på dem :-d Fördelen då man jobbar hemma att man kan göra lite som man vill i bland ;-d KRAM

Fröken M sa...

LJUVLIGA tulpaner ! Jag får nog köpa mig en bukett idag för nu har "födelsedagsblommorna" tyvärr gjort sitt !
Skönt att du är bättre, men stackars T ! Jag hoppas ni kan få någon medicin så hon blir bättre !!
KRAM

Therese sa...

Men stackars liten, vad jobbigt för henne :(
Men skönt att du mår bättre.
Kramar

Therese sa...

ha h j av statistiken att döma så verkar rubriken dra liteextra folk idag ;-P Barnen var så duktiga då de åkte, även om bogge tyckte det var både jobbigt och svårt. KRAM <3 Hoppas Tuva mår bättre ikväll, astma/hosta är inte skoj, å nu börjar väl kanske pollen komma nere hos er?

Maria sa...

Stackars Tuva :(
Du & S verkar ha drabbats av samma typ förkylningar...hon har ju varit precis så ett antal gånger.
Nu har jag börjat å ge henne allergitabletter, tydligen var det dags enligt läkaren.

Kram finaste ❤

Jenny sa...

Skönt att det gått över för dig och Llra helst när du behöver energi för er prinsessa. Hoppas hennes besvär lugnar sig. Kram till er!!!

Helen.HUSnrNIO sa...

Gött att förkylningen försvann då!
Krispigt är ett favoritord :))
Vacker bukett.

Michaela sa...

Älskar tulpaner, det är verkligen det bästa med våren :)