tisdag 11 mars 2014

Bokat

 
Två väldigt glada och stolta barn förra sommaren,
här har de precis landat efter att ha flugit ensamma för första gången
 
Förra sommaren när jag gråtande såg mina två små gå ut på flygplansplattan tillsammans med flygvärdinnan sa jag till Glenn att jag aldrig mer kommer släppa iväg dem ensamma igen. Men redan när de kom hem efter en underbar vecka hos mormor och morfar i Stockholm och jag såg deras lycka och de frågade om de fick åka nästa sommar igen så sa jag självklart ja. Det var så tufft att vara utan dem en hel vecka trots att jag vet att de har det toppen hos mormor och morfar. Nu har jag bokat flygbiljetter till denna sommaren och jag håller tummarna för att mamma och pappa orkar ha dem. Dock blir det inte lika tufft den här gången för de kommer flyga upp en söndag kväll och eftersom det inte passade med flygresor hem så har vi bestämt att vi ska köra upp och hämta dem så jag kommer få krama dem igen redan på fredag kväll den här gången.
 
Vi får hoppas att Tuvas vad det nu är för fas har gått över tills dess för just nu är hon så mammig. Hon vaknar varje morgon innan jag ska åka till jobbet och hon gråter och säger att hon vill vara med mamma hela dagen. Det sliter i mitt mammahjärta och jag hoppas att detta ska gå över snart.
 


7 kommentarer:

Therese sa...

Något att se framemot för alla <3 Minns det så väl när de åkte sist, tänk så fort ett år passerar... Här är barnen på förskolan, hundarna rastade å jag får försöka ta tag i dagens måsten... KRAM goa du <3

Carolina sa...

De kommer säkert ha det jättemysigt, och vad härligt att ni bilar upp och hämtar dem så längtan inte blir alltför lång. <3 KRAM

Tommy sa...

Sååå fina barn ni har - men inte konstigt, sådan far och mor :)

Sv: Tack vännen! Vi hann med en snabbis i solariet i dag på morgonen ! Och ja , det gör underverk för mina leder. Jag känner mig konstigt nog som en helt ny människa någon timma efter och värken är långt i från så påfrestande som den är annars.

Ha en fin dag fina.
Puss

Popprinsessan sa...

De vill ju så gärna visa att de är stora! L vill såå gärna gå ensam med doggen D och dör nästan av stolthet om hon får gå runt kvarteret. Tycker att det är så svårt att släppa den där kontrollen - och våga släppa.

Min R är ju i en liknande fas. Jobbigt och jag vill helst inte förstärka det utan få honom att känna sig stark utan mig. Svårt.
Kram

Therese sa...

Det kommer säkert gå jättebra gumman!
Kram

Nina - Glamourmamman sa...

Vilken häftig upplevelse det måste vara för barnen! Även om jag förstår att det känns lite läskigt för dig... Men vilken lyx att få bli ompysslad av mormor och morfar en hel vecka :-)

KRAM

Camilla sa...

Förstår att det måste vara jättetufft, dom blir ju större fast man inte vill ;)
Men jag är övertygad om att det kommer bli en toppensemester för dom :)

KRAM