tisdag 18 mars 2014

Att tanka energi


Just denna bilden tycker jag visar en sprudlande glad Tina med hopp om framtiden
och den känslan vill jag hitta tillbaka till igen
 
Måndagen bjöd på en faktura i brevlådan som var på ganska många fler tusenlappar än vad vi hade räknat med för grävningen.
Väldigt surt och efter samtal med företaget som har utfört jobbet så får vi nog snällt bita i det sura äpplet och betala fakturan. Dock gör det ju ont i magen när dessa extrapengar skulle ha gått till annat men men sånt är livet. Vi får helt enkelt prioritera om.
 
Dagen bjöd även på ett telefonsamtal ifrån fritids där en lärare berättade att Tuva var ledsen för att hon hade ont i örat. Då jag kände att jag hade kontroll på jobbet valde jag att stämpla ut vid lunch och åka för att hämta hem mina skatter. Väl hemma så var nog inte örat så ont utan det handlade nog mer om ångest för att hon skulle följa med en kompis hem. Min lilla loppa går just nu igenom någon sorts separationsfas tror jag och det är därför hon gråter så mycket och har det tufft just nu. Dock tog jag kontakt med mamman till den här kompisen och vi bestämde att vi skulle gå hem till dem och ta en fika allihopa. På så sätt fick tjejerna leka i alla fall och jag och mamman fick en mycket trevlig pratstund ihop.
 
Kvällen spenderades hemma i soffan med en underbar vän som jag har saknat väldigt mycket.
Vi drack te och pratade, pratade och pratade. Våra träffar även om de sker sällan ger mig alltid massor med energi.
 
Så måndagen innehöll en del tråkigheter men även stunder där jag tankade på med ny energi.
Nu kör vi tisdag och ikväll är det dags för karate igen och då får jag träffa en annan fantastisk vän som jag kan prata med medan barnen tränar.
 


5 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Tycker alltid att det är så när man haft något jobb som utförts i huset... Förstår inte hur de kan missbedömna sina arbeten så otroligt mycket att det diffar på tusenlappar..

Vilken bra lösning det blev för T nu när hon är lite extra känslig. Här är det R som är känslig nu och han är i en svår ålder. Idag är han tex hemma pga astma, men säger att han inte mår riktigt bra och säger då att han har ont i magen om jag frågar. Vet inte om han har ont i magen för att han hostar, eller om det är för att det är alltid magen L har ont i.. Svårt att veta liksom. Det är tufft varje dag vid lämning på dagis nu och jag hoppas att det blir någon typ av nystart nästa vecka när han byter avdelning.

Härligt att du får tid att träffa lite vänner, även om det inte blir så långa stunder så här mitt i veckan. Vänenergi sitter alltid fint!

Kram till dig!

Therese sa...

Åh nej så tråkigt med räkningen! Men skönt att det var lite energigivande saker också!
Massa kramar

Johanna - Mamma till Leija sa...

Men fy så trist med fakturan...
Mysigt att träffa fina vänner! Hoppas ni haft en bra dag! Nu ska jag försöka natta Leija. Hon har nyss haft konsert för mig, haha! Kram

Maria sa...

Hopplösa hantverkare!! Jag hoppas att det löser sig vännen.
Du är också en fantastisk vän ❤ Är så glad att jag får träffa dig varje vecka & lufta mitt hjärta ;)

KRAM KRAM

Therese sa...

Kikar in å önskar dig en fin fredag, och jag kan bara hålla med, kom just in efter frukost/kaffe hos grannen som är en fin vän, då tankar man positiv energi! Och vips går allt mycket lättare :-D Synnerligen trist att det blev dyrare än vad ni tänkt er, men så är det ju oftast tyvärr :-( Var iaf in å kikade på skatteverket i morse, å jag slipper restskatt så det tackar jag för, blev lite + som får gå till sommarens soldäck. Ha nu en fin fredag hjärtat <3