lördag 8 mars 2014

Att försöka tänka positivt


Min älskade, underbara familj! Älskar Er så att det gör ont!

I torsdags kväll fick jag ett tråkigt telefonsamtal. Än så länge vet vi inte så mycket och nu gäller det att vi försöker tänka positivt tills vi vet mer. Vill inte skriva så mycket mer om det just nu men jag vet att den det berör läser här varje dag och du vet att jag älskar dig och att jag finns här! Vilka besked vi än kommer få så ska vi ta oss igenom detta! 

Igår var jag ledig och medan barnen var i skolan var jag och handlade mat och så köpte jag mig en ny jacka som jag blev supernöjd med. När barnen hade slutat skolan åkte de och jag in till stan och gick på bio. Vi såg nya Tingeling och barnen tyckte den var bra. Fast Tuva har inte riktigt ro att sitta still en hel film så på slutet var hon inte så road av filmen. Kvällen avslutades med tacos med barnens farmor och farfar.

Nu är de färdiga med grävandet runt huset. Skönt att det är gjort och idag ska vi försöka få rent våra fönster som vi inte ser ut igenom. Ikväll får vi fina vänner på besök och vi tänkte inleda grillen för den här säsongen.

Jag hoppas att du får en fin lördag!


11 kommentarer:

Jenny sa...

Sänder kramar till er! Hoppas er lördag blur fin. Kramas

cecce sa...

Ah! Grillen?? Låter supergott!

Alltid jobbigt med tråkiga besked…hoppas det löser sig på bästa sätt!

Njut nu av helgen och ha det gott!

Kram Cecce

Maria sa...

Styrkekramar till dig och till den drabbade. Puss.💜

Evelina sa...

Håller tummarna för att de vänds till nåt positivt!
trevlig lördag!
kram

Viktkamp sa...

Finns här för dig om du behöver mig <3 Glöm inte ta vara på allt positivt som sker! Kramar

Tommy sa...

Sv: Godmorgon finaste, tack så mycket, han är bedårande, trots att det ska gå i 110 hela tiden, men så är det ju med valpar. Vi kämpar på med Chanel och hennes beteende att inte tycka om andra hundar, hon har blivit mycket bättre, men det sitter ju i sen hon var 8 veckor och blev påhoppad av 2 stora hundar.

Ha en fin dag.
Puss

Therese sa...

Hej hjärtat, har varit off och haft bloggledigt i helgen, tyckte maken var värd min fulla uppmärksamhet ;-P Men nu är barnen hemma, han jobbar å allt som vänligt igen. Gör mig ont att läsa att du fått tråkiga besked, du vet att jag finns här å tänker på dig <3 Varmaste kramarna

Helen.HUSnrNIO sa...

Vi har inte sett Tingeling ännu. W vill se den, även jag älskar Tingeling, men M är mer tveksam. Trots pirater...

Skönt att grävandet är klart nu för er!!!

Jobbigt med tunga besked. Hoppas det blir det bästa tänkbara.

Svar: Den går in i diskmaskinen utan problem men eftersom tallrikarna är avlånga (eller hur man nu säger) så tar de ju upp lite mer plats mot där vi annars assietter och mindre tallrikar med mera. Dock inte alls mycket! Igår kväll när jag laddade diskmaskinen så fick allt plats precis som vanligt.

Ha en fin söndag!
Kram

Fina Frun.se sa...

Hoppas de tråkiga beskeden vänder till något bra istället...

kram till er!

Popprinsessan sa...

Usch för trista besked....

Men ni verkar ha haft en riktigt skön fredag bortsett från det. Härligt med bio. Blir inte speciellt ofta här eftersom R är för liten än så länge.

Kram vännen

Johanna - Mamma till Leija sa...

Usch för tråkiga besked! :(
Mysigt med bio & tacos!
Kram