onsdag 12 mars 2014

Återigen har vi fastnat

 
Suits utspelar sig i New York och handlar om Harvey Specter, en av New Yorks främsta advokater som nyligen blivit befordrad till senior partner på sitt företag, och tvingas av företagets policy att anställa en medarbetare.
Efter en oavsiktlig intervju med Mike Ross – ett geni med fotografiskt minne – är Harvey imponerad av den yngre mannens intelligens och kvicka tänkande, hans kunskaper om lagen, och hans genuina önskan att vara en advokat, och anställer honom. Men på grund av det faktum att Mike saknar en juristexamen, och eftersom företaget föredrar Harvardalumner, blir de båda tvingade till att låtsas att Mike har en Harvardexamen.
 
Tack vare tips ifrån Helen började vi titta på serien Suits och återigen har vi fastnat i en serie.
Det är en serie som är underhållande och den bjuder på en hel del skratt. Det är många dräpande kommentarer och man tycker mer och mer om karaktärerna i serien. Att sen båda manliga huvudrollsinnehavarna är väldigt snygga gör ju inte serien sämre direkt!
 
Har du inte sett den tycker jag helt klart att du ska ge den en chans. Vi har slukat två säsonger nu på ca två veckor och igår gav vi oss på säsong tre och nu hoppas vi att ryktena om ännu en säsong stämmer.
 
 

5 kommentarer:

Fröken M sa...

Den har vi kollat på oxå, men jag visste inte att säsong 3 hade släppts ?
Finns den på netflix eller har den precis börjat visas i USA så man måste nöja sig med "lite i taget" ?
KRAM

Therese sa...

Hi hi då får jag kika på den efter att vi plöjt andra säsongen av house of cards :-D Men den var trög att komma in i, det är först i mitten/slutet av säsong 1 som jag blev fast :-) Ha en fin dag goa du!

Popprinsessan sa...

Älskar Suits! Den är så charmig även om den inte är "lycklig" hela tiden. I like!
Kram!

Jenny sa...

Det är tips på bra serier vart jag än vänder mig hahhah. Får nog snart sätta mig med en serie, jag är ju en sån som tycker det är smidigt att slänga igång en film, sen är de klart, men kan vara mysigt att längta efter nästa avsnitt ;)
Kram hoppas du har en fin vårdag!

Tommy sa...

Sv: Ja det är synd om det lilla livet, men skönt att hon lugnar sig i min famn.

Detsamma vännen!
Kram