fredag 21 februari 2014

Vi får hoppas att det är värt det i slutändan


Före- och efterbild på vår altan som nu alltså är ett minne blott. På måndag kommer de hit och börjar gräva runt huset för att dränera. Sen är tanken att vi ska bygga ett soldäck som ska gå runt halva huset och där altanen har stått idag ska vi glasa in en del igen.


Den gamla altanen har stått där sen vi flyttade in och vilket ljusinsläpp vi fick nu! Helt otroligt! Det blev nästan som ett helt nytt vardagsrum. Den nya altanen kommer dock bli i helglas och det kommer inte som innan bli med ett trätak utan det kommer bli ett tak som släpper in lite mera ljus.

Nu är det fredagsmys som gäller för hela slanten här. Alla är trötta och Tuva är inte alls på topp. Hon klagar på att hon har ont bakom ena ögat och hon ligger i soffan under ett täcke och ser ut som att hon håller på att somna vilken minut som helst. Får se hur hon känner sig när hon vaknar imorgon.
4 kommentarer:

Nina - Glamourmamman sa...

Blir säkert jättebra när det är klart! Men alltid jobbigt när man är mitt upp i en renovering. Hoppas att ni inte blir sjuka nu i helgen!

KRAM

Fröken M sa...

Åh va härligt ! Ett soldäck kommer bli toppen sen !!

haha... ja, ibland glänser han ! Ingen av oss har varit i Paris så det ska bli riktigt kul !
Dock är det några månader kvar...
Vi åker i slutet av maj !!

KRAMAR

Popprinsessan sa...

Vad fint ni har det!
Härligt med ett trädäck OCH uterum! Vi har superliten tomt så vi har bara plats för ett trädäck. Skulle gärna ha ett uterum också men vill liksom hellre ha trädäcket.

Hoppas T mår bättre idag!
Kram vännen

Johanna - Mamma till Leija sa...

Underbart med massor av ljusinsläpp! Det kommer blir så bra när det blir klart! Kram