söndag 23 februari 2014

Vårjackor beställda


Igår var jag och tittade på den nya kollektionen ifrån Pomp De Lux. Jag har handlat kläder ifrån dem innan och varit mer än nöjd. Igår beställde jag nya vårjackor till barnen. Rosa till Tuva

Och en grå till Elliot


 Jag kompletterade även med varsin fleecejacka som de antingen kan ha under jackan eller bara som den är. 

Med dessas jackor hoppas jag att vi ska klara våren/sommaren. Har tidigare köpt billigare jackor som mestadels har gått sönder. Men jag hoppas att dessa ska hålla.
15 kommentarer:

Fröken M sa...

Åh vilka fina, och min erfarenhet säger att pomp de lux brukar hålla väldigt bra kvalitet :)
KRaM

Malin sa...

Längesedan man fick bestämma kläder på barnen men man saknar det.. ville ju att de skulle matcha varann. Nu är dottern snart 22 och sonen 19.. vad hände egentligen? Önskar dig en skön söndag

Therese sa...

Så snygga jackor! Här måste jag kolla efter nya regnkläder inser jag, det börjar snart vara säsong för det... Ser 5 milen nu, sedan vill barnen ut och åka skoter, får se om jag ka nfölja med, har saker att jobba undan, men får inte till det. ÄR sjukt jobbigt då man känner att man inte kan leverera.... KRAM!

Veronica sa...

Så fina kläder! Har aldrig beställt pomp de lux, men jag är bra sugen för dom har ju så mycket fint! Kram på dig.

Therese sa...

Åh så fina!
Ha en underbar söndag!
Kram

Fina Frun.se sa...

De blir säkert toppen till våräventyren!

Helen.HUSnrNIO sa...

Men vad fin den grå jackan var!
Jag har ju fortfarande inte handlat Pomp de luxkläder någongång till M även om jag tänkt tanken hur många gånger som helst nu.
Verkar ju finnas hur mycket fint som helst!

Ha en fin söndagskväll!
Kram

cecce sa...

Jättesnygga! De kommer säkert hålla. Pomp de Luxe håller hög kvalité. I alla fall de saker jag köpt därifrån! Nu blev jag sugen på att kolla om de har något snyggt till min yngsta:-)

Kram Cecce

Jenny sa...

Jättefina. Jag älskar pomp delux kläder..tyvärr inte äldsta dottern ;) men lillasyster skulle älska den rosa. Kram

Tommy sa...

Sv: Haha .. Japp, att vi vågade. :D

Smärtan är sådär i dag, varit hos arbetsterapeut på reuma och fått lite övningar, fått veta att styrkan och rörelsen är under all kretik .. Men det ska väl bli ordning på det med.

Ha en fin dag hjärtat!
Puss

Therese sa...

Hej goa du! Här har M åkt igen, ajg har haft lite jobbmöten och stakat ut denna veckan, måste planera och strukturera så jag inte blir så stressad... Och i morgon är det kalas igen, nyss handlat inför morgondagen, bla blommor, tårta och bakelser, för Bogge måste ju få samma firande som syrran fick för några veckor sedan! :-D Massa kramar till dig <3

Popprinsessan sa...

Jättefina jackor!
Jag är usel på att vara ute i god tid när det gäller kläder för säsong... Har just insett att jag måste beställa lite sommarkläder eftersom vi åker till Gran Canaria i april och framför allt R har vuxit ur förra sommarens kläder..
Hoppas att du haft en fin måndag!
Kram

Maria sa...

Jätte fina jackor!!
S har kommit i den där fasen att hon ska bestämma vad som ska köpas & jag kan säga att vi inte alltid tänker likadant när det gäller praktiska & funktionella kläder ;)

kram kram

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Jag älskar Pomp delux! Så himla fina kläder och jättefin kvalitet :)

Kramar

Johanna - Mamma till Leija sa...

De har så fina kläder. Dock tycker jag inte L klär i deras färger, så har inte köpt något där än... Kram