tisdag 25 februari 2014

Vad har vi gett oss in på?

 
Nu är de i full gång med att gräva hemma i vår trädgård.

 
Vi ska alltså bygga ett soldäck runt halva huset och vi ville vara säkra på att dräneringen var okej innan vi satte igång ett sånt projekt.

 
Med facit i hand så var dräneringen helt ok men nu kan vi sova lugnt resten av de åren vi kommer bo i huset. Dessutom kommer vi inte bara ha ny dränering utan även ett lager isolering som vi inte har haft innan.


Just nu ser vår trädgård inte så himla rolig ut men det kommer säkert bli bra när det är färdigt.
Barnen tyckte så klart det var jättespännande att komma hem till detta och om de bara hade fått så hade de gärna hoppat i alla jordhögar på tomten.
 
11 kommentarer:

Martina sa...

Det är smart att vara "föreklok"!

Tommy sa...

SV: Du är för go vännen!

Jag skulle just fråga dig vad fasiken ni håller på med, river upp hela trädgården och runt huset, men du gav ju fint svar på det i bloggen..

Underbart med soldäck!
Tack vännen, denna tisdag spenderar jag på möte med chefen mellan 10-12, medarbetarsamtal och samtal om min jobbsituation p.g.a värken.

Jag vill tillbaka till jobbet och funderar på att gå emot läkarens råd och bryta sjukskrivningen och ska höra med chefen om det finns någon chans att jag i dagsläget skulle kunna få andra arbetsuppgifter, men vi får se.

KRAM

Fröken M sa...

Jag förstår att det känns lite "rotigt" nu, men det kommer bli sååå himla BRA när det är klart !
Vi "får" bara ett litet trädäck på baksidan av vårt hus när det blir klart, men min förhoppning är att även vi ska kunna bygga till det så det går en bit runt huset :)
KRAM

Maria sa...

Det kommer att bli jätte bra när det är färdigt! Skönt att få allt kollat.
Att vara ute utan jacka är väll lite att ta i, så varmt är det verkligen inte. Och man kan ju undra vad den personalen tänker med.....
Jag & S hade just den diskussionen i morse och vi var faktiskt överens för en gångs skull ;)

Kram kram

Therese sa...

Oj oj oj, det ser uppgrävt ut så att säga men kommer bli kanontoppen när det väl är klart! :)
Kram

cecce sa...

Ojoj…vilket projekt:-) Vad skönt att dräneringen var ok! Sånt underlättar:-)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram Cecce

Therese sa...

Hej vännen1 Kan tro det känns läskigt just nu, men som sagt, nu är det snart gjort och ni kan sova med vetskapen om att dräneringen är ok! OCh soldäcket kommer att bli grymt! Här har vi ätit ute i uterummet i dag, underbart! Men nu väntar sängen, att fira en 4 åring tar på krafterna ;-D KRAM

baraetthem sa...

Men åh vad spännande!! Så kul att se hur det blir sen och vad lyxigt med ett så stort soldäck!! Skönt att allt såg bra ut med dräneringen, nu kan ni sova gott:)
Kram fredrika

Popprinsessan sa...

Förstår att det känns lite jobbigt just nu, men det kommer ju att bli toppenbra när det är klart! Och min R hade ÄLSKAT att ha en sådan maskin i trädgården!!
Kram vännen

Jannie sa...

Å vad lyxigt med ett stort soldäck! Vill också ha! Kommer ju bli hur flott som helst! Även om jag kan tro att det inte är tokroligt under tiden...
O du? TACK för alla goa kommentarer du lämnar. Blir så himla glad verkligen.<3 Vet att jag suger på att lämna rader efter mig, men jag är efter dig vart du än är! ha ha ha <3

Massa massa kramar

Fru Trollmor sa...

Ohhh vill med ha soldäck, dock skulle det inte passa till vårt hus tror jag. :/ Ser fram emot att se när det är klart. :)