lördag 15 februari 2014

Det blir inte alltid som man har tänkt sigDagens gäster blev sjuka så det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss idag. Dock har vi fått en hel del gjort här hemma vilket ju är bra. Gamla pannrummet är nu utrensat så att vi kan ställa ner vårt matbord och en skänk ifrån altanen där. Nästa vecka ska altanen rivas och veckan därefter kommer en firma hit och dränerar runt huset.

Vi har även hunnit vara hemma hos Glenns farmor med en blomma och en tårta eftersom hon fyller år idag. Nu sitter vi hela familjen i gillestugan. En brasa är tänd och vi har precis ätit varsin skål med pannacotta. Det positiva med att gästerna inte kom är att vi har varsin portion tills i morgon också.

Nu väntar vi på att Melodifestivalen ska börja. För min del skulle det lika gärna kunna kvitta men barnen vill se på det. De får se fram till klockan nio och sen ska de bums i säng. När de är i säng blir det nog en film för mig och Glenn.

Hoppas du har haft en fin lördag.4 kommentarer:

patricia karlsson sa...

Fint med blommor!! Själv lyckas jag aldrig hålla dom vid liv tyvärr...Ramlade in här via FB, tycker du att alla kroppar är fina oavsett storlek? Eller ska man se ut på ett visst sätt? Kolla mitt senaste inlägg om du vil och lämna gärna din åsikt, inget är rätt eller fel! :D

http://patriciakarlssons.blogg.se/2014/february/victoria-s-secret-fashion-show.html

Viktkamp sa...

Tråkigt att gästerna blev sjuka men skönt när man gör något bra av det iaf =) Kram och tack för stöttning!

Maria sa...

Trist med sjuka gäster, desto roligare & godare med dubbelt upp i pannacotta ;)
S är numera helt Mellofrälst och lär inte missa en minut av de sista tävlingarna, HaHa!
Är det den inbyggda altanen som ska rivas?

kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Tråkigt att gästerna blev sjuka! Men mer mat till er, mums! Ja, mellon är verkligen kass. Det va bättre förr! ;) Kram