lördag 11 januari 2014

Myslördag


Min knasiga vackra familj

Vi började dagen med en supermysig date på Laholms badhus tillsammans med Meekatt och hennes härliga familj. Papporna och barnen badade medan jag och katten satt och pratade livets allvar. När det hade badats klart tog vi en fika tillsammans innan vi åkte och köpte lördagsgodis. Vi hade det väldigt trevligt och barnen blev stormförtjusta i kattens Alice som är lika gammal som dem. Tyvärr tog det en liten stund för barnen innan det släppte men jag hoppas att vi kan ses snart igen och att de då inte kommer vara lika blyga inför varandra. 

När vi kom hem åt vi lite tacorester ifrån gårdagen och medan Glenn åkte och hjälpte en vän städade jag av övervåningen. Nu sitter vi allihopa i gillestugan och äter melon, ananas och vindruvor samtidigt som vi ser på tv. Det har varit en mycket lugn och skön dag.7 kommentarer:

Perlan ❥ sa...

Låter som ni haft en riktigt mysig lördag, precis så där som det ska va :-) kram!

Tommy sa...

SV: Tack vännen! Haha! :)

Jag höll mig nästan 3 timmar.. Inte bra, men toaletten var fruktansvärd! Hej vilka knipövningar det blev .. skrattar!

Puss

STINAS.ME sa...

Låter som en superhärlig dag. Ibland tar det en liten stund för barnen innan det släpper, underbart. :) Ha en fin söndag!

Popprinsessan sa...

Vilken bra fördelning! Badhus är inte min grej så igår var J med barnen och badade medan jag fixade med annat.

Hoppas att förkylningen avtagit och att du mår bättre!

Kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Åh, vilken mysig lördag ni hade! :) Kram

Therese sa...

Så mysigt! Vi var och hälsade på en förskolevän till barnen i går och hennes familj, kul att göra nya bekantskaper. De visade sig vara en jätte trevlig och lättsam familj som jag hoppas vi kommer att umgås mer med :-D Här är det kallt ,vi borde städa, men hela familjen sitter framför ice age 4 istället ;-D Massa kramar till dig och hoppas förkylningen blivit bättre <3 KRAM

Meekatt sa...

Tack för en mysig dag! Vi måste ses snart igen, Alice "glömde" visst fråga en massa viktigt, haha.

Kram!