torsdag 12 december 2013

Faster

I går blev jag faster för andra gången. Den här gången till en liten prinsessa som ska heta Zoey!

GRATTIS säger jag till min älskade bror och svägerska!

I morgon fredag kommer mina föräldrar ner och med sig har de mitt andra brorsbarn Elis. De ska stanna över helgen och det ska bli mysigt att få rå om honom lite. Tyvärr träffas vi alldeles för lite på grund av att vi bor så långt ifrån varandra.

Tuva har det tufft med astman igen! Hon kämpar på med inhalering och vi hoppas att hon tar sig igenom det. Det brukar ju oftast tyvärr sluta med att hon efter några tuffa veckor blir kolsvart under ögonen och sen säger kroppen ifrån och hon får hög feber.

Annars rullar det på i hög fart precis som vanligt. Avslutning på brottningen ikväll, förhandsvisning av Sunes bilsemester på lördag, Tuva ska gå luciatåg i kyrkan på söndag. Så ja vi har att göra precis som vi brukar. Det ska bli skönt med lite julledigt snart, jag tror vi behöver det hela familjen. Att bara få vara och inte stressa runt hela tiden. Jag längtar!


7 kommentarer:

Mette sa...

Jag är så glad över att ha fått dig som faster till mina barn! :-)
Älskar Dig!

Hoppas Tuva blir bättre snart, så sjukdomen inte tar den vanliga vägen ner i feber-träsket.
En extra kram till henne.

Puss, kram och kärlek
❤️❤️❤️

emelie sa...

Grattis till er allihop. Mysigt med bebis i släkten 💟
Hoppas ni hinner mysa i helgen.
Kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så mysigt att ha blivit faster & snyggt namn! Stackars Tuva med sin astma! Hoppas ni har en fin vecka & snart få njuta av lite ledighet!
Kram

Popprinsessan sa...

Stackars Tuva! Förrsten, har läst att det finns ett samband mellan astma och julgranar.. Men annars är det ju ganska vanligt att barnen får astma nu när det blir lite kallare. Båda våra barn har ju samma trubbel, men de brukar klara sig ifrån feber och det hoppas jag att Tuva också gör denna gången!

Mysigt med besök av familjen!
Kram, kram!

Maria sa...

Grattis till Er alla ❤

Hoppas att Tuva kryar på sig & slipper febern!!
Löste det sig med biljetterna tills på lördag?
Ska bli så kul att ses!!

kram kram

Therese sa...

Grattis! Själv blir jag moster i morgon då min svägerska ska ta ett planerat snitt och välkomna en tös till värden. Annars är det superhektisk för tillfället, jobbet gör mig gråhårig i förtid, men bar att gilla läget å bita ihop och försöka leverera så man kan njut v jul å ledighet sen... KRAM

Hanna sa...

Hoppas verkligen att ni får lite lugn och ro snart! Det är en hektisk tid nu. Kramar