söndag 22 december 2013

Att hon alltid ska ha sån otur


Ett rejält svullet öga som idag har blivit blått

Igår var Glenn och barnen på Busfabriken. Precis innan de skulle gå hem skulle Tuva hoppa lite på en studsmatta. Hon skulle göra volt och lyckades slå ansiktet i knät. Hon blev ledsen och Glenn tröstade henne. Efter en liten stund säger hon till Glenn att ögat känns konstigt och när Glenn tittar på henne ser han att ögat är helt igensvullet. Han ber om att få lite is i en påse som de lägger på ögat. Som tur är gjorde isen att svullnaden gick ner en del. Idag är hon bara lite svullen men rejält blå stackarn. Att hon alltid ska ha sån otur min lilla loppa. På vägen hem igår från Busfabriken var hon jätteledsen men inte för att det gjorde ont utan för att hon var rädd för att någon skulle skratta åt henne. Hon grät och sa att hon inte skulle gå ut på flera dagar. Min stackars lilla tjej! Du är ju den vackraste på denna jord även med blåtira.

Vi hade en supermysig dag med fina vänner igår. Papporna och barnen var på Busfabriken medan jag och Mia mös på Eurostop med lite shopping och fika. Sen åkte vi alla hem till oss och lagade middag tillsammans. En lugn och skön dag med underbara vänner som jag är så glad för att vi har.

Idag måste huset städas men det gör vi snabbt på förmiddagen. Sen får vi se vad vi hittar på. Nu blir det i alla fall julkalendern, den är ju så bra i år tycker jag.

Jag önskar dig en fin fjärde advent!3 kommentarer:

Therese sa...

Stakars lilla T, otur är vad hon har! Här blev jag däckad i feber i går, så som tu var så städade barnen å Magnus huset medan jag sov <3 Idag är jag lite kryare så jag har stekt köttbullar å donat lite, men nu är resten borta så jag ska njuta av att vara själv och vila lite... KRAM!

Jenny sa...

Fy det gjorde säkert superont :(
Hoppas de lähher sig snart så hon får komma ut :)
God Jul till er Tina!

Fnulan sa...

Lilla söta stackars raringen!!!