tisdag 12 november 2013

Växtvärk

 
Min underbara vackra tös, om du bara visste hur mycket jag älskar dig!
 
Tuva kom gråtandes till mig vid två i natt. Hon hade ont i benen min lilla loppa. Hon fick smärtstillande och efter en stunds masserande somnade hon om mellan mig och Glenn. Jag somnade ju tyvärr inte om eftersom hon låg och drog i täcket och sparkade på mig mest hela tiden.
 
Så idag är jag trött, trött och åter trött. Tuva var inte heller pigg i morse för hon brast ut i gråt mest hela tiden. Glenn är hemma med värk i kroppen så jag fick lämna i morse och efter en morgon med massor av tårar får jag alltid ont i magen och det dåliga samvetet gnager värre än vanligt i mig.
 
Vet inte om det är en kombination av mörker, regn, oro för Elliots mage och två stycken sexåringar som vi just nu mest tjatar, gnäller, skäller och hamnar i bråk med som gör att jag inte känner mig på topp. Känner mig så trött och mest ledsen. Men det är väl livet antar jag. Det går upp och ner. Och det finns ju alltid de som har det mycket värre så jag ska inte klaga.
 


10 kommentarer:

Therese sa...

Växtvärk är en plåga, luran kom in till mig med samma lika i natt, så efter ytterligare en timme kom Bogge, tur maken jobbar borta, annars hade vi inte rymts i sängen ;-P Lämnar en stor varm kram <3

Ditte Hallgren sa...

Jag älskar Dig och tycker Du är världen bästa vän! Ville bara att Du skulle veta och känna det. Det finns ingen som jag värdesätter så högt som Dig, fina Tina.

Många varma kramar

Carolina sa...

Fina vännen - jag känner igen mig så väl i det du skriver. <3 tänker på dig! kram

Anonym sa...

Om du visste hur INTE ENSAm du är med att bråka med 6-åringar. Fasen vad arg jag kan bli på Wille!
Det kommer gå över, det kommer bli bra.

På jobbet skriver doktorena ut D-vitamin till främst äldre som har ont i benen, kan det vara ngt att testa mot växtvärken? Jag har inget belägg för det & har inte forskat i hur mycket man borde/inte borde ta, men värt att kolla upp?
Mpånga kramar Jessica

Popprinsessan sa...

Å, ja, fy bubblan vad det är mycket gnäll och tjat just nu. Puh, är det inte den ena så är det den andra och det går inte en dag utan att det dåliga tålamodet ska behöva visa sig..

Vädret och att det nu plötsligt blivit väldigt mörkt gör nog sitt till för humöret.

En stor kram till dig vännen!

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Å fy för växtvärk! Det är ju så jobbigt för dom små :(
usch, jag känner mej inte heller på topp, det är ungefär samma tjafsläge här med fast med en snart 4åring och en 7åring.. Man blir gråhårig för mindre ;)

Kram vännen!!

Jenny sa...

Tjafs tar tyvärr så mkt energi. Ta hand om varann...glöm inte att andas.
Kram

jenny sa...

ajajajj med växtvärk!
astrid vaknar ju jämt och kommer in till oss så jag känner igen mig. alla sover dåligt och är trötta och blir ledsna.
det är aldrig kul men hur ska man göra..? den som ändå visste.
kraaaaam

Maria sa...

Som jag skrev i går vännen så tjafsas & tjatas det en hel del här med.
Är så trött på att höra mig själv tjata hela tiden....

Inget kul med västvärk. S har det en hel del fortfarande.
Just nu sover hon med benvärmare varje natt för hon tycker det hjälper när hon får extra värme om benen, hon är snygg som bara den, haha!

kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Usch, jobbigt att du känner dig så matt! Tycker man är mycket mer trött & sådär på vinterhalvåret. Känner igen det där med skrik & gnäll. Man har liksom inte samma stubin som på sommaren... :/
Kramar <3