söndag 17 november 2013

Helgen börjar lida mot sitt slut

Mina hjärtan före simskolan idag

Nu är det bara två gånger kvar på den här terminen i simskolan och jag håller fast vid att vi är grymt nöjda med vårt byte till Falkenbergs simklubb. Barnen har gjort mer framsteg den här terminen än vad de har gjort de fyra terminerna de har gått här i stan.

I fredags eftermiddag träffade Elliot sin tränare på Galgberget. Han ska börja träna Thaiboxning och hans tränare ville se vilken kondition han har. Tror hon var grymt imponerad efter passet för Elliot sprang lite mer än fyra kilometer och ändå var han inte trött när de var färdiga. Han hade även fått rulla stockar och göra armhävningar. Han tyckte själv att det var jätteroligt. 

I övrig har helgen varit lugn och skön. I fredags blev det en spontan tacokväll här hemma hos oss med Elliots tränare och hennes sambo, mycket trevligt och gott. Igår var vi hemma hos en underbar vän och blev bjudna på supergod mat och timmarna flög iväg och innehöll massor av skratt.

Idag har vi städat och barnen har varit på kalas innan vi körde till simskolan. Nu sitter hela familjen i soffan framför tv:n och en brasa. Barnen ska alldeles strax i säng och sen blir det The Mentalist och Bron för mig och Glenn.

I morgon efter jobbet tänkte jag sticka till Ge-kås för att försöka hitta lite julklappar till barnen.


6 kommentarer:

Marina sa...

Med barn som lyssnar och vill så är det inte svårt! Kram på er allihopa!

Fröken M sa...

Sötisarna !!
Åh va kul !! jag vill oxå åka till gekås och julhandla. V vill ha ett jake och piraterna skepp och jag har hört att det ska vara nästan halva priset där ! Dock skulle väl kanske inte resan på närmare 80 mil kompensera den "rabatten" ;)
KRAM

Perlan ❥ sa...

Åhh.. Gekås... Funderar på att dra dit på torsdag för att precis som du, handla lite julklappar. Speciellt till barnen :) Å så kanske nått kul till mig själv ;-)
kram

Helen.HUSnrNIO sa...

Wao vilken kondition och uthållighet han har! :)
Fin bild på dina fina!

Shopping på Gekås står högt på önskelistan men åter igen så är det för långt för att få till här uppifrån Värmland.
Suck och suck typ...

Nu har jag slumpat fram vinnaren av en Tassimo Joy.
Det rätta svaret samt vinnarens namn finns presenterat på bloggen.

Trevlig måndagskväll fina du & Tack för att du deltog.
KRAM

Maria sa...

Sötisar ❤
Blev det något Gekås i dag?

kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Härligt att ni é så nöjd med simskolan & vilken mysig helg ni haft! Hoppas E kommer trivas med thaiboxningen!
Kram