lördag 9 november 2013

Äntligen och otur


Det var en strålande glad kille jag möttes av på fritids igår när jag hämtade. Han hade nämligen äntligen tappat sin första tand! 
Vi har inte ens märkt att den har varit lös men igår hade den ramlat ut. Tuva har ju tappat två tänder men det var länge sen så det var klart att brorsan var extra glad nu när han också hade tappat en tand. I natt har tandfen varit här och jobbat.


Tyvärr var det inte bara roliga saker som hade hänt under dagen. När barnen hade varit ute igår hade Elliot ramlat och skrapat upp låret. Aj! Det ser ut att göra riktigt ont.

05,20 kom Elliot tassande i morse, på tok för tidigt om du frågar mig. Försökte få honom att somna om i min säng men det gick tyvärr inte. Känns som att det kommer bli en lång dag idag. Glenn ska jobba några timmar eftersom de ska flytta på jobbet.
I eftermiddag får vi fikabesök av fina vänner som vi träffar alldeles för sällan och när de har åkt hem ska vi på middag till barnens farmor och farfar. Sen får det bli några lugna timmar i soffan framför Så mycket bättre!


1 kommentar:

Johanna - Mamma till Leija sa...

Hurra för att han tappat en tand! Aj, det ser riktigt ont ut ja, stackars! Leija vaknade vid 6 & ville inte somna om. I vanliga fall får man väcka henne flera gånger ^^ Hoppas ni får en mysig helg!
Kram