söndag 20 oktober 2013

Prinsen och jag


Igår  var pappa på kickoff och storasyster sov över hos en kompis. Då passade jag och prinsen på att mysa ordentligt. Han fick välja vad han ville äta till middag och det blev pyttipanna.
Sen gick han med mig ut med Junior och när vi kom in mös vi ner oss i soffan framför en brasa och tittade på barntv och åt popcorn. Detta var nog precis vad Elliot behövde just nu, full fokus på bara honom och massor med mys med mamma. Det första han sa när han kom intassande till mig i morse och kröp ner jämte mig i sängen var: mamma igår var det bara du och jag som hade det mysigt tillsammans. 

Igår fick jag upp min nya lampa över köksön och jag är så nöjd! Jag ska visa Er sen! 

Nu sitter vi återigen i soffan och myser. Om en stund vill förhoppningsvis syrran komma hem. Sen ska vi städa av här hemma lite innan vi åker och fikar hos ett par vänner innan simskolan. Misstänker att även denna dagen kommer att avslutas i soffan framför en brasa.


9 kommentarer:

Fröken M sa...

Mysigt att ha lite tid tillsammans bara ni två ! Här ska jag och viggo ha några dagars egentid till veckan när C ska bort och jobba igen, men ska jag vara ärligt tycker jag det är lite småmysigt - Bara det inte händer allt för ofta !
Tack, vännen, förkylningen hänger i men tack vare thailändska "alvedon" håller jag mig på fötter ;)
Kram

Maria sa...

MYSIGT!!
Tycker också det är mysigt att få vara själv med S ibland....men inte för ofta, Haha ;)
Här hoppade vi simskolan idag, gudomligt skönt!

Ha en fin söndag vännen.

kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Underbart att få mysa bara ni två! <3

baraetthem sa...

Så mysigt det lät! Och egentid med sin mamma måste man ju få ha ibland:)

Kram fredrika

Fröken M sa...

haha... ja, hur svårt ska det vara att få till den där halvtimmen av egentid i badrummet ?
Här är grundförutsättningen att viggo r fullt upptagen med något annat, helst inte hemma, annars får jag med största sannolikhet sällskap i badkaret och vi vet ju båda hur mycke lugn och ro man får då !? ;)
KRAM

Carolina sa...

Så fina ni är - härligt med bara mamma-son stund, såna stunder behövs! <3 KRAM

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Mysigt med lite tid på "tu man hand". Det är säkert jätte viktigt för både dem och oss emellanåt:). Ha en fin start på veckan du med . Kramar

Therese sa...

Det lät jätte härligt! Och du har rätt, barnen behöver egentid med föräldrarna, och vi med dem. Är ju så mysigt! Å skoj att se din lampa sen, själv åkte jag å köpte två lampfötter i dag + nya skärmar i svart/grått/silver till köket, blev toppen! :-D Nu ska vi fira MAc som fyller år i dag, barnen ska ge honom lite godis å ben :-D KRAM

Jenny sa...

Så mysigt och underbart att få sådan feedback från sina barn. De stunder när man får umgås med ett barn i taget är så fina. Kram