fredag 18 oktober 2013

Vacker höstdag

Hösten är så vacker

Idag tog jag fram varmare jackor till barnen innan vi gick till skolan. Bara en plusgrad ute och eftersom de ska vara ute på utflykt hela förmiddagen ville jag inte att de skulle frysa.

Sitter just nu och tar sats för att sätta igång och städa. "Ledig" idag men som vanligt innebär mina lediga dagar tvätt, städ och handling. Men det är ju sånt som också ska hinnas med och just nu när jag inte jobbar heltid så får jag passa på att göra det den dagen i veckan jag är ledig. 

Trodde vi skulle få åka in med Elliot igår. Han hade så ont i magen stackaren och den var stenhård när man kände på den. Han visste inte om han skulle sitta, ligga eller stå och han grät förtvivlat min lilla prins. Men efter några rejäla fisar och rapar varav den sista där han fick upp som en slemklump så var han som vanligt igen. Efter det har jag varit på helspänn hela tiden för jag har väntat på att den oinbjudna kräksjukan skulle komma på besök men det har den inte gjort. 

Nej dags att sätta fart och städa så att jag hinner med det och att åka och handla innan barnen ska hämtas hem igen.

Önskar dig en fin fredag!


3 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Men stackars E! Vad är det med hans mage?? Tycker att det är många som har problem med just magen nu... L har inte klagat på magen sedan hon började med sin medicin, men jag vet inte om själva medicinen har haft en effekten den skulle.. Märker inte av det. Men är glad så länge hon inte har ont.
Hoppas att det inte blir något mer med det magonda och att ni får en mysig fredag!
Kram

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Usch, här har vi också en kille med strulmage igen :(
Hoppas verkligen att E klarar sej undan magsjuka nu.
Här blev det också varmare jackor idag, det var ju snö imorse :/

Kramar

Ditte Hallgren sa...

Älskade lilla E!

Har Ni gjort en gastroskopi på honom för att undersöka så att han inte ha glutenintolerans eller är allergisk mot mjölkprotein?

Jag tycker mig känna igen en del av de symptom som Edvin hade innan vi fick diagnos på att han är mjölkprotein allergisk.

Jag tänker på Dig, finaste Tina!

Hoppas vi kan ta en telefondate snart och kanske planera en lördag för bara Dig & mig?

Puss & Kram