fredag 6 september 2013

Nya kläder


Bjuder på gryniga mobilbilder och ber om ursäkt för det! Här är Tuva i nya byxor ifrån
Pomp De Lux. Kläderna kom igår och det var verkligen jättefin kvalitet på dem. Tuva fick även en kjol och en tröja men de ska hon ha på sig imorgon när hon går på kalas.
 
 
 
Här är en glad Elliot i nya byxor och en fantastiskt mjuk tröja. Byxorna tyckte han dock var alldeles för stora så de åkte av innan han gick till skolan. Vi behåller dem så får han växa i dem vad tiden lider. Det är dock en modell som ska vara lite pösig men han gillade inte det. Jag kan redan nu säga att jag säkert kommer handla kläder ifrån Pomp De Lux fler gånger.
 

5 kommentarer:

Fröken L sa...

hej hej..

så fina kläder.. hmm har kollat över Stina garderob idag lite grann och det mesta är smått/tajt och trångt på henne så här behövs en shoppingtur med.. PDL har så mycket fint, har dock inte handlat där mer än någon gång..

tack hjärtat för dina krya på mig, tror de hjälp ;) för idag mår jag mycket bättre.. :)

trevlig helg vännen, kraaaamar

Fröken M sa...

Finingarna !!
Tack för gulliga ord vännen ! Det kommer säkert komma "bakkslag" med viggos blöjlöshet oxå, men han vill själv vara utan så det är väl bara att uppmuntra honom antar jag :)
Ha nu en riktigt mysig helg !!
KRAMAR

Jenny sa...

Detvär precis min stil de har :) Har bara handlat en gång..men hoppas på fler :)

Tommy sa...

Sv: haha.. eller hur .. Jävla maffia som jagar mig! Haha!

Helen.HUSnrNIO sa...

Men så fin Tuva var i sina kläder. De var ju supersnygga!
Jag gillade Elliots också och tycker det är fint med lite häng och pös på byxorna till grabbar men det är ju inte alltid de tycker likadant.
Minns att jag köpte chinos till W en gång och de gick totalbort.
De hängde konstigt i grenen tyckte hon och fladdrade lite runt knäna sa hon fast att de inte gjorde det men de var ju så klart inte så tighta som jeggings och tights...
Inte helt lätt alltid men bra att behålla dem för är de lite stora så blir ju den känslan än större när de ska vara lite pösiga antar jag.
Fina iaf båda två!