fredag 6 september 2013

Nu kör vi på fredag!

 
Hej min fina vän!
 
Ja då kör vi på fredag! Känns skönt och välbehövligt eftersom jag känner mig trött och sliten.
Men humöret är ändå på topp! Ikväll ska Glenn hem till en kompis och spela tv-spel så jag ser fram emot en kväll i soffan med massor av tända ljus, te och kanske en film! Någon som har något tips på en bra tjejfilm? En film som man blir glad av?
 
Önskar dig en fantastisk fredag!
 


4 kommentarer:

Therese sa...

Hm... har ingen koll på filmer för tillfället... Men hade önskat att jag kunnat sitta där i soffan med dig å se film ikväll! Här ska jag skjutsa barnen till farmor på em, så äter vi där, sen blir de kvar över helgen. Något de verkligen ser fram emot, de ska gå i "trollskogen" :-D Lämnar massa kramar!!!!

Tommy sa...

SV: Haha, eller hur .. Så tråkigt med promenad och ont i lederna, så jag var tvungen att göra något vettigt och då fick det bli att döpa maneter :)

Jenny sa...

Jag har ingen film man blir glad av i tanken just nu. Men mina favoritfilmer Remember me och Dagboken är alltid något man kan se. Jag vill också se en film ikväll =) Kram

Carolina sa...

Små citroner gula är en riktigt mysig film som jag varmt rekommenderar! Njut av fredagen - för mig väntar jobb hela helgen - natt, natt, kväll! *puh* Är det snart måndag?! ;-) KRAM