lördag 7 september 2013

Lite nytt till mamman också


Igår sprang jag inom KappAhl för att köpa strumpbyxor till Tuva. Det fick även följa med två stycken toppar till mig hem i påsen. Här ser du baksidan på den ena.

 Och detta är den andra toppen. Jag tycker KappAhl har mycket fint både till vuxna och barn. Jag har börjat köpa mer och mer kläder där.

I natt sover barnen över hos en kompis och vi har precis fått rapport därifrån att de precis har somnat. Vi får hoppas att de sover gott hela natten och att det är två pigga och glada barn vi hämtar hem i morgon förmiddag.

6 kommentarer:

Helen.HUSnrNIO sa...

Fina!
Håller med dig till fullo. KappAhl levererar både till stor och liten rejält nuförtiden!

Ha en fin söndagskväll!
Kram

Helen.HUSnrNIO sa...

Hej för andra gången den här kvällen...
Vinnaren av boken Att gå i ettan - en föräldrabok om skolan, är slumpad och presenterad på bloggen nu var det jag ville säga.

Hoppas du njuter av söndagskvällen på bästa sätt!

Jenny sa...

Köpte kläder till Mig där föt en vecka sedan. Den översta är helt i min stil :) kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så fina! Jag handlar nästan bara på KappAhl till L... Hoppas barnen sov gott!
Kram

Popprinsessan sa...

Fint! Får kanske också ta mig till Kapp Ahl. Har absolut inget i garderoben längre.. Eller där är mycket, men inget jag vill/kan ha på mig.. Urk..
Kram!

Therese sa...

Så snygga toppar! Måste in på Kapahl nästa vecka då jag är i stan inser jag... Och hoppas din huvudvärk släpper, låter inte bra... Tack för alla goa kommentarer och krya på hälsningar hos mig, du är en så omtänksam vän <3 Känner mig bättre i dag, och har ju till och med orkat starta datorn ;-D Så i morgon hoppas jag ha krafter för en dag i skogen igen! KRAM