onsdag 28 augusti 2013

Nu känns det lite bättre

 
Min fina prins, älskar dig till månen och tillbaka
 
Först och främst vill jag säga tack för alla fina kommentarer igår. Ni tyckte alla att jag skulle prata med personalen och det gjorde jag igår. Pratade både med barnens klassföreståndare och en annan personal på fritids. Båda två blev förvånade och sa att de inte alls upplevde att Elliot var utanför på något sätt. Däremot sa de båda två att han nog ibland drar sig undan lite av fri vilja. Oj vad lättad jag blev. Nu är ju personalen medveten om att jag har uppmärksammat det här så nu kommer de ju ha lite extra koll på Elliot. Nu ger vi det lite tid så ser vi hur det känns och verkar om ett tag.
 
Igår kväll lämnade jag familjen hemma och åkte hem till en fin vän. Hon bjöd på god middag och vi pratade och skrattade massor! Det är så härligt med såna stunder. De ger mig massor med energi. Tyvärr så började jag redan igår kväll känna av att halsen skavde och nu sitter jag här med ont i halsen, bultande huvud och en rinnande näsa. Men men det är bara att bita ihop. Så länge det inte blir värre eller det är barnen som däckar så är jag glad.
 
Idag ville barnen prova på att gå på både fotbollen och brottningen. De har dessa träningar precis efter varandra och jag kan tycka att det blir lite för mycket för dem men vi testar. Jag försöker komma iväg lite tidigare än vanligt från jobbet, hämtar dem på fritids, kör hem så att de får byta om och slänga i sig något lätt att äta innan vi åker till fotbollen. Sen blir det alltså direkt därifrån till brottningen och därefter är det dusch, kvällsmat och sängen som gäller.
 
 
Jag önskar dig en fin onsdag.
 

7 kommentarer:

Therese sa...

Morron vännen! Så skönt att du pratade med personalen så de kan ha lite koll <3 Trist att du blivit förkyld, här snorar ungarna i kapp, men ännu peppar peppar nog pigga för dagis. Själv lär jag säkert bli sjuk lagomt till min semestervecka då jag ska jaga, brukar vara så... Lämnar massa kramar och önskar er alla en fin dag <3

Helen.HUSnrNIO - Vinn 5 Iron Man 3 på dvd med tillhörande väska sa...

Bra att du pratade med personalen redan nu och inte lät det gå fler dagar.
Det är ju fine om han drar sig undan men de behöver ju helt klart hålla koll och att du visar att du uppmärksammat det hela är bra.
Visst kan han vilja leka själv men varför skulle han då säga att alla redan leker med någon och att han inte kan vara med...
Förstår att det värker. Vet hur det där känns kring liknande med W och det finns ju inget som gör så ont som när ens barn inte riktigt trivs.
Det är ju så olika beroende på hur man är som person och hur stor plats man tar men dilemmat om att kunna leka fler istället för att bunta ihop sig två och två är en sån jäkla idiotisk sak.
Hoppas han får en fin dag och kul träning!
KRAM & krya på dig!

Carolina sa...

Vad skönt att det känns bättre idag och att du fick pratat med fröknarna! Krya på dig fina! Kram

Popprinsessan sa...

Skönt att det känns bättre nu och att ni är flera som har koll på prinsen! Man vill ju det bästa för sina barn hela tiden!

Ja, jag sitter i ungefär samma hälsosituation som du. Blir väl förmodligen ordentligt krasslig lagom till helgen om jag har otur.. Barnen hostar också och jag tittar på telefonen varje gång den ringer och väntar mig att få se "dagis" i displayen...

Hoppas att ni inte behöver stressa allt för mycket idag!
Kram min vän

Jenny sa...

Härligt att de inte upplever honom ensam och bra att du pratade med personalen. Massa kramar!

Fröken M sa...

SKÖNT att läsa !!
Se nu till att pigga på dig vännen, KRAM !!

Maria sa...

SÅ skönt vännen!!
Krya på i massor.

KRAM ❤