torsdag 22 augusti 2013

När det väl gäller


Just nu är det väldigt mycket bråk och kiv mellan barnen. De retas, nyps, och slåss med varandra mest hela tiden. Och så är det väl med syskon antar jag.
 
Dock är det så att när det väl gäller så finns de där för varandra och det är så härligt att se och höra. Glenn hade pratat med en av de som jobbar på fritids och hon hade tagit upp det här med Tuvas otur häromdagen då hon fick en gunga i huvudet och en reva av en sax. Hon sa till Glenn att det var tur att Tuva hade brorsan där för han hade varit hos henne hela tiden när hon hade varit ledsen och de hade kramats hela tiden. Det var till och med så att Tuva hade hängt sig fast vid Elliot och hon brukar inte vara sån annars. Jag brukar säga till dem att de ska ta vara på varandra för de kommer inte få några fler syskon.
 

8 kommentarer:

Jenny sa...

Jo Tina, jag känner igen det där, ibland är jag sååå trött på deras gnabb, men i nästa sekund kramas de och klappar varandra i håret och på kinden. Så söta de är !!
Kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Syskonkärlek! <3

Fröken M sa...

Sötnosarna !! Det är klart dom älskar och tar hand om varandra ! Men att bråka är en del av vardagen, och tro mig - Viggo som inga syskon har bråkar säkert minst lika ofta och mycket, men med MIG och C !! ;)
KRAM och happy friday !

Therese sa...

Ja denna syskonkärlek!
Ha en underbar fredag.
Kram

Popprinsessan sa...

Det sägs ju att barn vågar bråka med dem de känner sig trygga med, så det är kanske positivt ändå ;-) Sedan hör det väl till åldern gissar jag..

Här har vi en tvååring som bryter ihop för precis allt hemma nu. Men tydligen inte på dagis. Ge mig styrka att klara av helgen helt själv med kidsen utan att få ett eget bryt :-)

Kram och trevlig helg vännen!

Maria sa...

De där två är ju bara så underbara ❤
Krama dem i massor från oss!
Hoppas att ni får en fin helg vännen.

Kram kram

Helen.HUSnrNIO sa...

Det är verkligen detsamma här hemma.
Totalt kaos mellan dem nästan hela tiden och jag har svårt att tänka mig att det skulle vara något annat även om inte jag är med.
Förstår att du blir varm i hjärtat av att höra detta fina mellan dem.
Bilden är underbar!!

Kram fina du & Trevlig helg!

jenny sa...

Åhh jag minns det såväl från mig själv och mina brödrar. Man bråkade konstant och min mamma slet sitt hår eftersom hon var hemma medan min pappa jobbade och kom hem trött som få..
Men när det väl gällde då fanns det ingen som man kunde skydda så som ens syskon!!