lördag 15 juni 2013

Min älskade kille


Min älskade kille var lite tagen efter besöket hos öronläkaren igår

Igår var det som sagt dags för återbesök hos öronläkaren igen. De började med att kolla det röret som satt som det skulle förra gången och det satt fortfarande bra. Sen gick de över till det andra örat där röret hade lossnat men satt kvar inne i örat. Förhoppningen var att det skulle ha ramlat ut av sig själv vid det här laget men så var tyvärr inte fallet. Läkaren fick suga ut massor av vax innan han tog en tång och började rota i örat. Jag såg på Elliot att det gjorde ont och att han låg och kämpade mot tårarna. Till slut kunde han inte hålla emot längre utan började gråta. Då tog läkaren ut tången och pratade lugnande med Elliot. Han sa att han skulle försöka lite till och att om Elliot absolut inte klarade av det fick han säga till doktorn att sluta. När Elliot hade lugnat sig lite fortsatte doktorn med tången. Elliot fortsatte att kämpa och efter en liten stund drog läkaren ut ett litet, litet blått rör. 
Elliot satte sig upp och drog av sig överdelen på onepiecen, han var alldeles svettig stackarn! 

Trots att det gjorde ont och var tufft för Elliot är jag glad för att de fick ut röret igår. Hade de inte fått det hade nästa steg varit att söva honom för att få ut det och det är jag glad för att han slipper. Det tråkiga nu är att han har ett litet hål på trumhinnan och att han inte får få in vatten i örat. Först sa doktorn att det gällde under 8 veckor men i nästa andetag sa han att det är ju sommar så vi säger 4 veckor. Så nu får vi kämpa på med öronproppar igen och hoppas att de sitter på plats när han badar och duschar.

Eftersom Elliot var så duktig hos doktorn åkte vi till leksaksaffären efteråt och där fick han välja en liten present. Han valde ett gevär med kikarsikte. Tuva fick så klart också välja något och hon tog en pruttkudde och en nyckelring i form av en gris som när man trycker på den bajsar. Hm ja kiss och bajshumor finns det gott om i vår familj.


5 kommentarer:

cecce sa...

Så duktigt av honom!! Du har en tapper liten kille! Synd han ska behöva gå igenom det där....

Kiss-och bajshumor? Undrar om det någonsin försvinner:-))

Ha en skön lördag!

Kram Cecce

Maria sa...

Men stackars Elliot :( Skönt ändå att de fick ut röret! och det är klart att man ska få åka till leksaksaffären när man har varit så duktig :)

Hoppas att ni har haft en fin helg vännen.

kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så duktig han va trots att det gjorde så ont!
Kram

Therese sa...

Hoppas ni fått en bra start på veckan <3

Popprinsessan sa...

Stackars, stackars duktiga kille! Att våra små ska behöva stå ut med så mycket!
Hoppas att ni har en skön vecka. Jag har ju semester och det är såå skönt! Vi var i Ä-holm igår och vi träffas gärna någonstans i sommar!
Kram vännen!