lördag 22 juni 2013

Då går vi mot mörkare tider


Ja nu har vi passerat midsommar och som vanligt bjöd dagen på både regn och sol. Vi hann i alla fall vara med och dansa en liten stund runt midsommarstången och fiska fiskdamm innan himlen öppnade sig.

Efteråt åkte vi hem till oss med våra fina vänner och här lekte barnen mestadels utomhus. Vi grillade och åt jordgubbar med glass. Det var en lugn och skön eftermiddag och kväll. Barnen kom i säng vid halvtio igår och sov därför ända till klockan åtta idag.
Dock så vaknade mamman i huset som vanligt runt sex men det var skönt att bara få ligga kvar i sängen och slumra om lite.

Idag  vet jag inte vad vi ska hitta på. Glenn sover fortfarande Vädret ser inte ut att bli så fint, Tuva vill ut och cykla och så har det tjatats om Busfabriken i flera veckor. Vi får se vad vi hittar på.


3 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Ja de anonyma skitarna jag jag igen på .. fast med ett leendet!

Här blev det fantastiskt väder, sol och varmt hela midsommar. LIte kyligare på kvällen, men en tröja och byxor och lite vin så var man varm! :D

KRAM

Johanna - Mamma till Leija sa...

Skönt med en lugn midsommar!
Kram

Therese sa...

Har sötisen fått låna brorsans tröja tro?! Lät som ett lagomt firande, midsommar ska var sådant, god mat och så lek och skoj för barnen. Trist att ni har åkt dit på förkylningen, se till att krya på er snabbt <3 Vi kom hem till en gräsmatta som var som en djungel, så nu ahr vi röjt undan här hemma... Önskar dig en fin kväll <3 KRAM