onsdag 8 maj 2013

Övertalning pågår


Nu är det lite drygt tre år sen vi gjorde om vårt kök! Jag var överlycklig när jag äntligen efter sju års längtan blev av med det fula 70-tals furuköket som satt i huset när vi flyttade in.


I samband med köksbytet valde vi även att öppna upp in till vardagsrummet och då gjorde vi även om där inne. Som du ser på bilderna valde vi att sätta en fondtapet i köket istället för kakel och den tapeten valde vi att den skulle fortsätta in i vardagsrummet.


Nu har jag dock fått för mig att jag vill byta ut fondtapeten mot en med mycket mer färg! Nämligen den här ovan ifrån Mr Perswall Dock är inte Glenn med på noterna. Dels tycker han det är alldeles för mycket färg i tapeten (han säger att han tycker den är jobbig att titta på) och så tycker han att det är jobbigt att behöva montera ner skåp, fläkt och glasskivan i köket. Men jag ger mig inte i första taget, jag ska nog försöka övertala honom!


6 kommentarer:

Emelie sa...

Jag gillar det som ni har nu, men det skulle säkert bli häftigt med den nya tapeten :-D En färgklick :-D

KRAM

Fröken M sa...

Nej, den är inte alls jobbig att titta på, den är SKIT SNYGG !!
Stå på dig och fortsätt tjata :)

KRAM

och du - du ska möjligtvis inte upp till göteborg på lördag ? ;)

Fröken M sa...

skit tapet eller ej, man kan väl ha den nåt år tills man tröttnar och sen byta igen ;)
Nej det händer egentligen inget speciellt, men vi ska till marstrand på släkt träff hela helgen. På lördag ska gubbarna spela golf så jag har bokat in en fika med carro på förmiddagen ( i stan ). Jag tänkte bara om du hade "vägarna" förbi :)

Tommy sa...

Sv: Hej hjärtat!

Tack så mycket! jag ska nu ungder helgen försöka skriva ihop ett mail till både dig och Wiveca som även hon vann, med tider när jag kan fotografera er!

Så fint ni har hemma. Gillar tapeten du vill ha upp, tror det kan bli snyggt! :)

Kram

Therese sa...

Hoppas du lyckas med övertalningen vännen, tror det ka nbli riktigt läckert!!! Å jag är så GLAD att ev får träffa dig, ser så fram emot det :-D Äta låter som en bra idé å jag hittar även gäran på nått på måndagen ,tar en fika ,storsar eller bara sitter å pratar! Här sover nu ungarna, uppspelta inför morgondagen då vi lovat att åka 18 mil till djugelhuset, ett lekhus, gissa om de ser fram emot det? Själv ska jag shoppa lite ;-D HA nu en fin kväll å krama om barnen å särskilt din sjuka tandlösa sötis <3 KRAM

Johanna - Mamma till Leija sa...

Det é alltid kul att göra om hemma! En bekant till mig designar tapeter på Mr Perswall :) Färg é aldrig fel!
Kram