lördag 25 maj 2013

Ofrivilligt barnlösas dag

Även i år uppmärksammas ofrivillig barnlöshet dagen före Mors dag. I år infaller detta alltså idag den 25:e maj. Ofrivilligt barnlösas Dag är en dag vars mål är att sprida kunskap om både sjukdomen och hur politiska vårdbegränsningar slår hårt mot de drabbade. Det finns inget att skämmas över och det är verkligen dags att få andra att öppna upp sina ögon till den psykiska och fysiska påfrestning som vi får gå igenom.
Sprid denna dag vidare till era medmänniskor så hoppas vi på att kunna få mer förståelse och medvetenhet kring ofrivillig barnlöshet.

 Vi är en Längtansfamilj

Följande text har jag hämtat på Barnlängtans hemsida
En längtansfamilj för oss är de som längtat och kämpat på olika sätt och till slut fått sin speciella och unika familj. Du är inte ensam, ett av sex par upptäcker att de inte kan uppnå en graviditet och få ett barn precis som de trodde att de skulle. De försöker om och om igen, går igenom emotionell och fysisk smärta, medicinska undersökningar och behandlingar, och perioder av hopp och hopplöshet. Vägen till ett familjeliv är skakigt för väldigt, väldigt många, närmare 500 000 bara i Sverige är drabbade

Jag är stolt över att Erkänna att vi är en Längtansfamilj och idag på Ofrivilligt barnlösas Dag går mina tankar extra mycket till dem som fortfarande kämpar! Ge inte upp hoppet! Vår fina familj är ett levande bevis på att det lönar sig att kämpa!


3 kommentarer:

Jenny sa...

Skickar en kram till Dig och din fina familj :)
Lägger även tankar på alla som längtar ♥

Popprinsessan sa...

Du skriver alltid så fint!
Hoppas att du får en fin Mors dag också kära T!
Stor kram till dig!

Popprinsessan sa...

Du skriver alltid så fint!
Hoppas att du får en fin Mors dag också kära T!
Stor kram till dig!