tisdag 7 maj 2013

Ingen pigg tjej


Ja då var det dags igen. Efter några jobbiga dygn med tuff hosta säger Tuvas kropp ifrån och hon får hög feber igen. Hon har precis somnat med över 39 graders feber. Tur i oturen så är dagis stängt imorgon och Glenn ska vara hemma med barnen. Sen är det ju långhelg också så vi hoppas att hon hinner krya på sig under helgen vår lilla stumpa.


6 kommentarer:

Maria sa...

Men stackars lilla Tuva :(
Krya på henne i massor!!

kram kram

Fröken M sa...

Men stackars Tuva ! Hoppas hon kryar på sig fort !! Jag hoppas verkligen att klänningen är lika fin i verkligheten som på bilden, men det återstår väl att se när den dyker upp :)
KRAM

Popprinsessan sa...

Å stackars liten tjej! Hoppas att natten varit ok och att det blir en mysig hemmadag för barnen idag.
En stor kram!

Tommy sa...

SV: Hej hjärtat!

Tack! Ja det var asagott med grillat!

Åh krya på lilltjejen!

KRAM

Therese sa...

Stackars liten <3 HÄr har jag haft en natt med spring till luran som haft så ont i magen, verkar dock inte vara magsjuka utan mer av knip och ont. Dock verkar hon pigg nu på morgonen efter ett toa besök... MEn det gör ont i en då de är sjuka... Försöker jobba undan lite hemifrån, har bla bokat boende och resor för två konferenser i juni, 7-9 i uppsala och 11-13 i köpenhamn och däremellan tar jag två dagar i stocholm då det inte är ekonomiskt, tidseffektivt å miljövänligt att åka hem å vända däremellan... Men oj så jag kommer att sakna familjen... Önskar er en fin dag och hoppas Tuva kryar på sig <3 KRAM

Emelie sa...

Lilla gumman då <3 Hoppas hon blir kry fort!
Använder ni flytande ventoline? GRYMT att ha så fort hostan börjar!

KRAM