onsdag 15 maj 2013

Godlukt, mjuk, recept och utlottning


I morse när jag duschade provade jag min nya shower+lotion ifrån Barnängen som jag fick i min Loppi blogbag. För det första var den väldigt dryg, jag tog en liten klick i handen och blandade med vatten och fick till ett rejält lödder som räckte till hela kroppen. Doften var gudomlig och den håller verkligen vad den lovar. Efter duschen valde jag nämligen att inte smörja in mig som jag brukar göra efter duschen och jag har känt mig len och mjuk i huden hela dagen trots detta. Så den här nya duschkrämen kan jag varmt rekommendera.


Blogbagen innehöll även en receptbok ifrån Milda och efter att snabb ha bläddrat igenom den kan jag konstatera att det finns massor av goda recept i den som måste provas. Vet du om att Milda har en receptapp med samma recept som i min bok ovan? Jo då, den finns att ladda ner gratis i Appstore och på Android market. Vill du hellre ha recepten i bokform kan du beställa hem den gratis ifrån Milda


För mig som fullkomligt älskar fetaost så var det en glad överraskning att blogbagen innehöll en fetaost ifrån Apetina. Jag har inte hunnit smaka osten än men jag tror inte den kommer göra mig besviken.

Dessutom fick jag med en produktcheck värd 50 kr som man får utnyttja när man handlar Apetina produkter och den checken hade jag tänkt att lotta ut här i bloggen. Lämna bara en kommentar om att du vill vara med så är du med i utlottningen som slutar nu på söndag den 19/5.

6 kommentarer:

Anna Lundkvist sa...

Va trevlig med en liten utlottning. Klart jag är med=)
hillevianna@hotmail.com

Therese sa...

Vilken bra sak att få hemskickad! :-D Å ditt tips o matt beställa hem recepten från Milda ska jag nog ta å anamma... Nu är barnen badade och i säng, själv skulle jag sätta upp solgardiner i uterummet, men soffhörnet vann ;-P
Hoppas du har en mysig kväll! KRAMIS

Tommy sa...

Sv: Hej hjärtat! Härligt att produkterna är bra!

Blir så glad av alla dina kommentarer, tack hjärtat! Snart så ses vi och självklart har jag solat för dig med!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Då kanske man får testa den! Passionsfrukt é en stor favorit!
Kram

Jenny sa...

Den måste jag testa och mannen älskar passionsfrukt :)
Kram

Anna Lundkvist sa...

Vem vann???