torsdag 16 maj 2013

Familjefest


Ikväll har vi varit på familjefest med dagis. Vi var i ett naturreservat som heter Virsehatt där det är otroligt vackert.
Personalen hade anordnat en aktivitetsrunda som vi gick familjevis och sen åt vi medhavd matsäck. Barnen sprang runt i skogen och lekte och hade jätteroligt.


Vi hade verkligen tur med vädret för trots att det blåste ganska rejält så var det ändå varmt och skönt. Efter två timmars trevlig samvaro åkte vi hem igen och det var trötta men glada barn som stupade i säng.

Annars har vi det bra! Det är full fart som vanligt. Framför oss har vi Familjegudstjänst på söndag, Tuva har ett läkarbesök inbokat och Elliot har två. Ett till öron och ett för fortsatt utredning av hans mage. Vi ska även till skolan och hälsa på en dag. Så kalendern är ganska fullspäckad som vanligt.

8 kommentarer:

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Mysigt det låter. På barnens förskola är det gårdsfest nästa vecka och det är alltid lika mysigt :). Ta hand om dig vännen mitt i allt som ska göras! Kramar

Emelie sa...

Åh va mysigt! Nu ska det ju vara fint hela helgen, hoppas ni hinner att njuta av det mitt i vardagsstressen!
KRAM

Popprinsessan sa...

Mysigt att det är en hel del skol/dagisaktiviteter nu när det är så härligt väder!
Hoppas att ni har en härlig helg framför er.
Kram till dig!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så mysig kväll! Leija missade Förskolans dag pga vattkopporna. Trist, hon har missat alla festligheter hitintills. Snart é det midsommarfest & då får hon minsann se till att va frisk! Önskar er en mysig helg!
Kram

Maria sa...

Så mysigt!!
Stressa inte ihjäl dig vännen!!
Hoppas att ni får en fin helg nu.

kram kram

cecce sa...

Ser vackert och mysigt ut!!
Det brukar vara trevliga tillställningar med skol/dagisavslutningar eller familjeaktiviteter.

Hoppas alla inplanerade möten går bra och att ni får en skön helg!

Kram Cecce

Fina Frun sa...

Fullt upp som vanligt men vilken härlig dag i skogen!

Therese sa...

Gud så härligt det ser ut!!! KA ntro att det var mysigt! Här ha solen äntligen hittat, så i dag har jag och barnen njutit av en heldag ute i solen, å jag har fått en lagomt klädsam kräftröd bränna ;-P En sen middag i uterummes å så nu en lika sen efterrätt innan det blir film, för varken hockey el schalger är nått för oss... Lämnar massor av kramar till dig och din fina familj <3 KRAM