söndag 19 maj 2013

En fantastisk dagIgår hade vi helt fantastiskt sommarväder. Solen strålade hela dagen och det var så varmt och skönt. Barnen badade flera gånger om både med och utan kläder! Glenn och jag slet som djur i trädgården. Vi har haft ett område med stenplattor liggandes på gräsmattan.
Dessa plattor var lagda direkt på gräset så det var bara ogräs emellan dem och det såg så tråkigt ut. Så dessa plattor plockade vi upp igår för att sen så gräs på stället. Det var ett gäng plattor så idag har jag ont i varenda muskel i hela kroppen. Vem behöver gå till gymmet när man har en trädgård?På kvällen kom barnens farmor och farfar och passade barnen medan Glenn och jag åkte in till stan för att gå ut och äta en supergod middag. När vi kom hem igen var vi så mätta och belåtna och då öppnade vi en flaska bubbel för att fira vår bröllopsdag som ju egentligen var i tisdags.

Idag får vi besök av fina vänner på förmiddagen och i eftermiddag är det dags för sommarfest och familjegudstjänst.
Tyvärr är inte vädret lika fint idag, de har till och med lovat regn.

Jag önskar dig en fin söndag!

5 kommentarer:

Fröken M sa...

Visst är det underbart när det är varmt och solen strålar ! Nu har jag visserligen ingen stor trädgård att pyssla i, men jag har ändå fått lite ordning på mina små plantor och spenderat många timmar utomhus med godsaker och trevligt sällskap !
HÄRLIGT som bara tusan !!
Kram

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Hade ni så varmt idag? Åh, helt underbart ju! Här har det varit kvavt som tusan, men inte mycket till sol..

Kram fina!

Maria sa...

Här var det också trädgårdsröj i går, helt slut när kvällen kom, HaHa!
Fina ni är ❤

kram kram

Jannie sa...

Så jäkla fin bild på DIG o Glenn!
givetvis på barnen också,men vi är inte lika bortskämda med att få bilder på dig! <3
ÄLSKAR din frisyr dessutom!
låter som en fantastisk dag vännen!
Hoppas ni får en lika bra start på veckan! KRAMAR

Therese sa...

Så fina ni är tillsammans <3 Och så fin DU är, jätte fin klänning! Och ja, kroppsarbete på gården är gratis träning... utan tvekan! Lämnar massa kramar, å räknar ner dagarna tills vi ses live :-D KRAM