torsdag 4 april 2013

Lilla loppan


Tuvas astma gör sig som sagt påmind igen. Dock är den värst på kvällar, nätter och mornar. Vi inhalerar henne och kan tyvärr inte göra så mycket mer. Hon har med sig inhalatorn till dagis men har inte behövt använda den där.

I natt hade hon en tuff natt igen men det berodde inte på astman. Hon får såna nätter ibland när hon vaknar och gråter. Det ser ut som att hon har ont någonstans för hon drar ihop sig som en boll och bara gråter stackarn. När vi frågar henne om hon har ont någonstans svarar hon nej och när man frågar varför hon gråter svarar hon att hon inte vet. Jag tror inte det är nattskräck hon har för hon är kontaktbar. Igår kväll var hon så ledsen att hon till slut fick gå med oss ner och sova hos oss och då gick hon själv till toaletten så hon är ju vaken. I morse när vi frågade henne om hon hade sovit gott svarade hon att hon hade gjort det. Har tidigare trott att hon hade ont av när det var fullmåne men de sista gångerna detta har hänt har det inte varit fullmåne.

Annars har vi det bra! Det är full rulle kanelbulle hela tiden. Jag trivs kanonbra på nya jobbet men det är fortfarande mycket att ta in och jag är helt slut på kvällarna. I eftermiddag ska barnen till tandläkaren och jag håller tummarna för att vi får godkänt.


6 kommentarer:

Maria sa...

S gör precis likadant som Tuva. Gjorde så i går kväll men hade ingen aning om det hela i morse :)
Hoppas att det går bra hos tandläkaren idag!

Kram kram

Fröken L sa...

hej hopp

Min S kör samma med, hon kan slåss med men jag tror inte hon är vaken fast hon ser vaken ut.. tråkigt och ledsamt är det iaf.. :(

tufft hon har med sin astma med lilla gumman.. :(

här skiner solen och jag ska snart ut på en promenad.. kul du provar PF, vad gillar du det ? jag tycker det är rätt skönt att fasta faktiskt, man slipper hungern liksom, haha..

kraaaam fina du

Popprinsessan sa...

Å lilla stackaren! Vi inhalerar R varje dag nu, men det är bara för att följa schemat, inte för att det behvös just nu som tur är.
Hoppas att nätterna lugnar ner sig. Tufft!
Roligt att du trivs på jobbet! Stor kram!

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Men stackars liten :( Tur att hon inte verkar komma ihåg nåt av det, men fy så tufft för er! Kan det vara att hon hamnar i nåt mellanläge mellan att vara vaken och sova? Som att gå i sömnen, fast ändå inte :)

Kramar vännen!

Helen.HUSnrNIO sa...

Usch så jobbigt för henne att befinna sig i det tillståndet med inhalering varje dag :(
Hoppas det snart är över för henne!

Vad kul att du trivs så bra på nya jobbet=)

Kram Helen

Jenny sa...

Hoppas det snart lättar för er dotter. Här tror vi att minsta haft nattskräck 2 gånger..riktugt obehagligt ledsamt vad det än är som orsakar det. Hoppas nu ni kan njuta våren som är på g :)