måndag 11 mars 2013

Underbara Boris Brudar


Tack till alla tjejer som gjorde helgen oförglömlig! De som var med i helgen var Nina, Ingela, Jenny, Ingela, Mira, Maria, Malin, Camilla, Christel, Malin, Hanna och Åsa som höll i kameran på detta kortet.

Nina hade som sagt ordnat ett toppendygn åt oss alla. Vi blev bortskämda med massor av gott att äta och dricka. Vi var inte lite malliga när vi fick varsitt besökskort runt halsen och fick trava med in bakom kulisserna på varuhuset. Vi fick se en del utav lagren och det är verkligen enormt. Kan tänka mig att det tar väldigt lång tid att lära sig hitta där. Boris fick vi ju som sagt också träffa och han verkar vara en man med båda fötterna på jorden som tar väl hand om sina 1400 anställda. Han berättade för oss om Ge-kås och vi var alla väldigt imponerade.


Efter lite shopping (så klart) så samlades vi alla i Gula villan där vi sen åt en supergod middag och tittade på Melodifestivalen. Vi hade en kväll med massor av skratt. Vi är verkligen ett gäng med helt underbara tjejer. Alla är vi olika men vi passar så bra ihop. Alla är tjejer med ett hjärta av guld. Alla är så omtänksamma och fina. Jag är så glad och tacksam för att jag fick följa med på detta.

Med oss hem fick vi också massor av goodiebags! Tusen tack till alla sponsorer. Det kommer mer om detta sen.

Jag är som sagt glad och full av energi efter denna underbara helg. Men nu är det måndag och vi har en ny vecka framför oss. Jag ska jobba på både det nya och det gamla jobbet den här veckan. Nu gäller det att hålla tungan rätt i munnen för att få ihop det.


14 kommentarer:

Fröken M - Vinn ett stort "Vintage" doftljus ! sa...

Underbart !!! vilken kanon helg - det var du värd !! KRAM

Helen.HUSnrNIO sa...

Härligt med god mat och trevligheter utöver det vanliga!
Gott att du inte blev sjuk också!
Ha en fin måndag fina du!

Therese sa...

Åh så skoj ni verkar ha haft! Det var er väl unnt! Ett minne att leva på ett tag, särskitl som du har en hektisk vecka med båda jobben att bolla. Här ska jag skriva forskningsansökan och packa för i morgon åker jag till fjället för konferens resten av veckan, känns tungt att lämna familjen... KRAM KRAM

Junitjej sa...

Så roligt ni hade det!! Nu blir man själv sugen på att åka till Ullared!

Maria sa...

Ja, vilken helg vi hade :) Längtar tillbaka!!
Tack för att du gjorde mig sällskap i bilen :)

kram kram

Tommy sa...

SV: Hej finaste!

Så härligt att läsa, och så kul ni verkar haft det!

Puss

Fnulan sa...

Underbara Tina, du är mig varm i hjärtat!

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Vilken härlig helg vi fick! Helt underbart och man längtar ju tillbaka till alla finisar <3

Kramar

Johanna - Mamma till Leija sa...

Ser hur trevligt ut som helst! På fredag ska jag dit & shoppa lite...
Kram

Popprinsessan sa...

Stort lycka till imorgon fina vän!
Kram!

Jenny sa...

Så mysigt vi har haft. Är så glad och mannen har påpekat för mig idag att det märks så tydligt att jag mår bra av drtta :)

Fina Frun sa...

Men åh så roligt! Det var du värd, tjejen!

kram/
Fina Frun

Therese sa...

Kikar bara in för att lämna en kram och önska dig en fortsatt fin vecka. Häs ka jag pack det sista å förbereda mig, kl 15.15 kommer taxin... KRAM <3

Emelie sa...

Guuud så härligt!!! Det var ni värda allihopa!!
Kram