söndag 17 februari 2013

Glad och lättad

Min älskade, tappra tjej


Det var en mycket glad och lättad tjej som kom hem ifrån simskolan i förmiddags. En av de nya ledarna kom fram och pratade med Glenn när de kom dit i morse. Hon sa att hon hade läst mitt mail och förstod Tuvas rädsla eftersom hon själv hade varit livrädd som liten. Idag är hon elitsimmare! Glenn märkte att de hade stenkoll på Tuva hela lektionen och det syntes att Tuva kände sig trygg. Efter lektionen pratade Glenn med ledaren igen och hon sa att Tuva kan allt man ska kunna i den här gruppen men att det nu bara gäller för dem att skapa ett förtroende så att Tuva litar tillräckligt mycket på dem när de ska gå ut i den stora poolen. Det känns så skönt att jag tog tag i detta och mailade till simskolan. Nu har vi en glad och lättad tjej här hemma och två minst lika glada och lättade föräldrar.

Imorgon meddelar jag vilka fyra som har vunnit varsin biljett till Baby och Barnmässan nästan helg. Det finns fortfarande tid kvar att tävla och det gör du här.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad skönt :)

Jaana Oh sa...

Så kul det måste vara att inte vara rädd längre. Hoppas det blir bra även i fortsättningen också och att ni har en blivande elitsimmare!

http//bananajaana.blogspot.se heter bloggen jag driver. Ifall det skulle vara svårt att hitta till mig!

Therese sa...

Men så skönt <3 Det visar att man ska ta tag i saker å att det mesta går att lösa!!! Här skulel ajg åkt på ringträning me nblri hemam då bogge har feber, typiskt. Ska till umeå i morgon så magnus å mamma får fixa logistiken med hund å barn.... men nog är det typiskt... KRAM KRAM

Maria sa...

Underbart att läsa!!! Den känslan ni känner vet jag precis hur den känns ;)

kram kram

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Åh, vad skönt!! Måste kännas otroligt bra att hon äntligen har fått bra ledare som kan hjälpa henne med rädslan <3

Kramar

Popprinsessan sa...

Ännu en underbar bild!
Såå skönt att allt kändes bra nu på simmet! Hoppas att simlärarna håller i intresset för T så att hon känner sig trygg framöver.
Kram, kram!

Desirée Larsen sa...

Åh vad skönt =D

Usch, det är andra magsjukeomgången för oss denna vintern, vill verkligen inte ha magsjuka mer. Vill inte vara sjuk alls rättare sagt ;)

Kram

Nina - Glamourmamman sa...

Vilken sötnos :-) Och skönt att det löste sig!

Kram!

Anonym sa...

Men vill berätta att detta är till stor hjälp, Tack för att du tog dig tid att skriva detta.