måndag 25 februari 2013

Baby och barnmässan


Efter den lyxiga bloggfrukosten i lördags hängde vi in våra kläder i garderoben och gick sen in på mässan. Det var massor av utställare där inne och jag hann inte ens titta in i hälften av alla montrar tror jag. Eftersom barnen var med fick de bestämma vad vi skulle titta på.


Barnen drogs genast till den stora ballonghörnan och självklart fick de varsin ballong som de gick runt och slog folk i huvdet med mest hela tiden.


Inne på mässan hängde vi ihop med fina Theodora och Emelie och deras fina tjejer.I en utav goodiebagsen vi fick på frukosten fanns det ett kort som berättigade till en gratis klippning hos SPOJL och vi passade på att klippa Tuva när vi ändå var där. Tusen tack till Jennifer och hennes duktiga frisörer som klippte Tuva jättefint!

Efter att barnen hade fått varsin ansiktsmålning träffade de superhjältarna Spiderman och Batman! De var väldigt trevliga och tog sig tid att prata med alla barnen och såg till att alla som ville fick fotas ihop med dem.

Efter några timmar inne på mässan var vi alla nöjda och glada så då valde vi att tacka för oss och åka hemåt igen. Det var väldigt trevligt att träffa alla fina bloggvänner som också var där!

5 kommentarer:

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Dom blev så fina med sina ansiktsmålningar :) Superhjältarna blev stora favoriter även här ;)

Kramar

Fnulan sa...

Men suck att jag inte fick vara med!!! Längtar efter en kram från dig ska du veta!!
Och kameran, den åkte i golvet i Thailand.... Skit....

Annika sa...

Det ser ut som ni verkligen har haft en mysig mässa. Vilka Underbara barn du har.
Kram
Annika

Hanna sa...

Vad kul med mässa!

Popprinsessan sa...

Å vad roligt! Jag önskar att jag också hade kunnat vara där.. Men som du vet, det är lite mycket nu ;-)
Kul att träffa en massa bekanta ansikten också!
Så roligt att vi ska ses snart iaf!
Kram