söndag 13 januari 2013

Soppdiet


 
Idag är jag inne på min sjätte dag med Cambridge soppdiet. Jösses vilka tuffa dagar det har varit. Jag är hungrig mest hela tiden och huvudvärken är ett faktum. Jag gör detta för att jag vill komma igång med min viktnedgång.
För att bli av med mitt sockerbehov och för att jag ska må bättre. Jag tänker försöka gå på enbart soppor i en vecka till och sen ska jag trappa upp med att börja äta vanlig mat så smått.8 kommentarer:

Fnulan sa...

Usch det är tufft med Cambridge!! Heja dig!!!!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Jag läste nått heeelt annat i rubriken, hahaha!!! *skäms* Heja dig!! KRAM

Maria sa...

Bra jobbat!!
Det där hade jag aldrig klarat. R har gjort det ett par gånger och han har mått bra utav det.

kram kram

Fröken M sa...

hejja hejja !!

Du är som sagt super duktig som kämpar på ! Här sitter jag i soffan - sur hungrig och avis för att C precis tryckt i sig en stor form äppelpaj med glass medan jag tuggar på några gi kex med ost ( vilket visserligen oxå är gott, men inte när någon sitter bredvid och äter något sött !? )

Så mest av allt längtar jag efter morgonens smoothie, det är det närmaste godsaker jag kommer i veckorna ?!

KRAMAR <3

Popprinsessan sa...

Heja dig!
Grymt att klara det en hel vecka! Förstår att det är kämpigt men samtidigt måste det vara peppande för jag gissar att det händer saker på vågen!
En stor kram till dig!

Ida sa...

Du är stark.! ❤

Therese sa...

Hejjja dig!!!! Detta är en bra kickstart, jag gillade cambridge då jag gick på det, tappade all min övervikt och höll den sedan tills jag blev gravid... För mig är stora portioner och så sockret den stora boven, så jag vet hur de känner när du nu rensar kroppen. Stå ut för det blir lättare!!! KRAM och pepp från mig <3

Jannie sa...

SHIT vilken kvinna du är!Att du står ut!<3 <3 soppor???
Heja heja Tina!du är grym!