onsdag 30 januari 2013

Kalender


Trots att jag använder mig av kalendern i min telefon så vill jag ha en "riktig" kalender också. Glenn och jag har en delad kalender i telefonen vilket jag tycker är väldigt smidigt. Där lägger vi in allt som rör familjen och vill jag tex boka en middag med några vänner så ser jag direkt om vi har något bokat just den dagen eller inte.


Men jag vill som sagt ändå ha en kalender där jag kan lägga in papper och sånt som rör vissa saker såsom läkarbesök eller möten på dagis tex. I år fick det bli en egengjord på nätet. Jag blev supernöjd med både framsidan och baksidan. Jag blir så glad när jag plockar fram kalendern och ser bilderna på mina fina barn!

Just nu är det mycket! På jobbet stressar jag så att jag har ett tryck över bröstet (sitter just nu med min lunch framför datorn och passar på att skriva ett snabbt inlägg.) På hemmafronten är det barnens aktiviteter som ska passas in med att Glenn vill till gymmet och att jag vill komma ut på en promenad minst 30 minuter per dag. Men men det är som för alla som har familj antar jag. Tyvärr hinner jag inte med så mycket tid framför datorn just nu och därför hinner jag inte hälsa på inne hos Er andra så mycket som jag skulle vilja!

Önskar dig en fin onsdag!


10 kommentarer:

Hanna sa...

jättefin kalender! :)
men det låter inge vidare med tryck över bröstet gumman! :/ varva ner vettja... ^^

puss och kram

Anonym sa...

Åh, fina du! Akta så du inte kör slut på dig...
Förstår att du blir glad av din kalender :)

Kramar i massor!

CiliaH

Tommy sa...

Sv: Eller hur .. minen är såå sexig, jag var helt slut i armarna efter denna övning .. Jag plågade min lillasyster riktigt hårt i dag :)

Puss

Therese sa...

Så fin kalender <3 Å ja, varanan dag då magnus är borta hinner jag inte nöjessurfa nått, då är det fullt fokus på barn, hundar å vardagssysslor... här har det ännu inte blivit någont motion i dag å nu är jag så trött så vi får se... är sååå sugen att lägga mig under täcket i soffan å bara slappa. KRAM

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Vilken fin kalender! Helt perfekt att alltid kunna ha med sej det finaste man har :)
Känner tyvärr igen det där med tryck över bröstet :/ Stressa ner ska tydligen vara bra, men hur? :)

Kramar

Fröken M sa...

Super fin !
I min kalender finns hela mitt liv !
Arbetstimmar, kom ihåg, möten, kalas, träningsresultat, recept - ja allt !!
Och bäst är helt klart personligalmancka där man får välja själv hur den ser ut :)
KRAM

Maria sa...

Du måste vara rädd om dig vännen!! Inte bra med tryck över bröstet :(

Kalendern är jätte fin!
Har också en vanlig kalender, tror inte jag skulle klara mig utan :)

Kram kram

Popprinsessan sa...

Fin kalender! Jag vill också gärna ha en papperskalender och har precis som du gjort en "egen". Dock inser jag att jag faktiskt använder den mindre och mindre..

Du, du måste ju ta det lite lugnt! Trycker över bröstet är inget att nonchalera!!
Kram till dig

Therese sa...

Kikar in och lämnar en STOR kram och önskar dig en fin dag, här tror jag att ajg ska börja med att ta en powernap på 30-40 minuter, för jag är så trött att jag inte fugnerar ändå... KRAM

Johanna - Mamma till Leija sa...

Vilken fin kalender! :)
Stressa inte ihjäl dig!
Kram