onsdag 2 januari 2013

Date

Idag har jag haft en date med en underbar, fin bloggvän Hon och hennes fina dotter kom hit på eftermiddagen och fikade. Barnen lekte jättebra ihop och som vanligt när man har det trevligt så flög tiden iväg så jag hoppas det blir fler träffar framöver. Vi bor ju inte så långt ifrån varandra. Återigen måste jag bara få säga hur glad och tacksam jag är över de fina vänner jag har lärt känna igenom bloggen.

5 kommentarer:

Therese sa...

Ja bloggen är en sann guldgruva, en källa till så mycket glädje! Även ajg hade en bloggvän på besök i dag å så fick jag vykort från två andra bloggvänner, så nog är man rik :-D Toppen med det sociala umgänget man får då man som ajg jobbar hemma, dessutom kan man välja när man vill och orkar vara social, å det gillar en tröttis som jag ;-D Önskar dig en mysig kväll hjärtat <3 KRAM

Tommy sa...

Hej hjärtat!

Tack så mycket!
Visst är han bedårande, han kallar dessutom mig och R för mappa ( pappa ) :)

Vi hade det mysigt i dag, busade, skrattade, dansade och sjöng till moraträsk och spelade spel på ipaden :)

Stor kram till en fantastisk fin vän <3

Maria sa...

Tack snälla för en underbar eftermiddag!!
S var väldigt nöjd och undrar om vi inte kan åka till Er snart igen :)

kram kram

Popprinsessan sa...

Härligt när det även funkar med barnen så att man kan få lite tid över att bara sitta och småprata. De där små stunderna, de där enkla träffarna borde inte vara så svåra att få till egentligen. Kanske ska vara ett mål för mig under året. Det ger ju så mycket.
En stor kram till dig!

jenny sa...

ja när jag har tagit körkort... seeenast till sommaren så kommer jag vare sig du vill eller inte hahaha
kramar