onsdag 26 december 2012

Julen varar ända till midsommar

Jag: Titta nu på granen Tuva för nu när julen är slut så åker granen snart ut
Tuva: Men mamma julen varar ju ända till midsommar och så länge kan vi väl ha kvar granen i alla fall?

Haha! Som tur är så menade hon nyårsafton och ja så länge kan jag nog sträcka mig att ha kvar det lilla julpynt vi har. Men inte till midsommar inte!


Redan klockan tre på natten till julafton kom Elliot tassande och ville öppna julklappar, lite väl tidigt om du frågar mig. Enligt sedvanlig tradition började vi julafton i kyrkan för att se på levande julkrubba. Även i år var Tuva och Elliot med som änglabarn.


När vi kom hem ifrån kyrkan så kom tomten på besök! Barnen fick öppna alla sina julklappar redan tidigt på dagen. De var ju så spända och på så sätt så blev inte dagen så lång för dem.


Tuva var lite rädd och höll sig i pappas trygga famn. Men när hon började öppna sina paket så släppte det ganska fort, då glömde hon sin rädsla.

Framåt kvällningen åkte vi hem till Glenns föräldrar och åt massor av god mat och hade det mysigt. När vi kom hem igen vid tiotiden på kvällen somnade båda barnen ovaggade.

Igår hade vi en riktigt lugn juldag. Barnen lekte med sina julklappar och i år känns det verkligen som att vi hade hittat rätt. Båda barnen är så nöjda och glada över sina nya leksaker.

Jag hoppas din jul har varit fin och lugn.

3 kommentarer:

Jannike Rosmer Gustavsson sa...

Ja en fin jul! Kramar❤❤❤

jenny sa...

åh vad mysigt med en tidig julklappsöppning. smart eftersom de inte blir så rastlösa då.
hjärligt!
kramar finaste du och en god fortsättning.

Johanna - Mamma till Leija sa...

Vilken mysig jul ni haft! God fortsättning!
KRAM