lördag 1 december 2012

Första luckan

Ja då har vi gått in i december och nedräkningen inför den stora dagen har börjat. I morse vaknade vi till -10 grader ute. Ingen snö men kylan har gjort att det ändå var vitt ute av frost.


Lucka nummer ett har öppnats i barnens kalendrar. De har kvar kalendern som hör till julkalendern på tv:n.


Igår eftermiddag klagade Elliot på ont i huvudet. Han sa att det gjorde mest ont när han rörde på huvudet. Han vaknade ju väldigt tidigt igår morse så vi trodde att han kanske var väldigt trött. När det nästan var dags för Barda på tv var han nästan helt väck. Han ville så gärna se Barda så vi borstade tänderna på honom så att han skulle vara redo för sängen när programmet var slut. När han och jag står inne på toaletten så kräks han rakt ut. Nu har han sovit gott hela natten, ingen feber och inget mer kräks. Han säger att det fortfarande gör ont i huvudet när han rör på det. Jag funderar på om det kan vara så att han har haft migrän. Jag pratade med Sjukvårdsupplysningen igår men hon sa att det var väldigt ovanligt på så pass små barn. Vi får ta en lugn dag idag så får vi se hur det utvecklar sig.

6 kommentarer:

Jannike Rosmer Gustavsson sa...

Massor av KRAMAR! 😘😘😘

Maria sa...

Pontus fick sin migrän konstaterad vid ungefär samma ålder. Tycker att det låter väldigt likt migrän. Värken kan sitta kvar i dagar efter ett riktigt anfall. Läkaren tröstade mig med att på pojkar växer migränen ofta bort i puberteten, det är värre med flickor. Hoppas att han snart blir bättre. Kram <3

Johanna - Mamma till Leija sa...

Hoppas E snart mår bättre!
Kram

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Tack fina och rara! <3

Popprinsessan sa...

Hoppas att E mått bättre idag och att ni haft en skön dag.
Såå fint syskonfoto förresten!
Kram till dig!

Maria sa...

Stackars E .(
Hoppas att han har sluppit huvudvärk resten utav helgen!

Kram kram