fredag 16 november 2012

Stolt

Jag är stolt över att Glenn och jag har uppfostrat våra barn till att vara kärleksfulla. Framförallt Elliot är väldigt duktig på att komma och pussas och kramas och säga att han älskar oss. Det värmer så i mammahjärtat att få höra.

 
Hej mamma! Jag älskar dig över allting annat! Kram Elliot


 
Hej mamma/pappa! Jag älskar dig hur mycket som helst
 
Att komma till dagis och få såna här teckningar gör ju att man bara vill smälta. Så ja, något rätt har vi väl gjort när vi har uppfostrat våra barn.
 
 


10 kommentarer:

Jannike Rosmer Gustavsson sa...

Dom är så fina bägge två! ❤❤❤

Popprinsessan sa...

Underbart! Hoppas att de fortsätter vara lika kärleksfulla! L är också väldigt kärleksfull, säger ofta att hon älskar oss och ritar bilder till oss. I min familj har man liksom aldrig sagt det, även om man visat det på annat sätt, men jag tycker att det är underbart att säga det till mina barn och få höra det tillbaka.
Hoppas barnen är piggare,
kram!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Så underbart! :)
Hoppas ni har en bra fredag!
Kram

cecce sa...

Åh så gulligt!! Det är du värd!!

Kram Cecce

Maria sa...

Helt underbart ❤
S är också väldigt generös när det gäller kärleksförklaringar. Tror att vi kan tapetsera husets alla väggar med teckningar som är fyllda med hjärtan som hon har gjort :)
Hoppas att barnen bli krya snabbit igen!

kram kram

Tommy sa...

Sv: Tack fina du!

Så fina teckningar!
Hoppas ni har en fin lördag!
Kram

Fnulan sa...

Ååååå men hela du är kärlek vännen!!!!

Therese sa...

Åhhh så fint <3 Förstår att ni smälte!!! Hoppas att ni haft en fin helg å att ni alla nu är krya, här har vi myst intensivt på lördagen, å i dag åkte magnus å jobbade så jag och barnen har haft en toppen dag med mina svägerskor/barnens fastrar ,vi har grillat korv och varit ute, ätit hämtmat och bara umgåtts, så skönt!
Barnen somnade redan kl 18.00 efter dagens strapatser och jag sitter här å gäspar, men tänkte försöka hålla mig vaken och se solsidan, får se om jag lyckas ;-P KRAM fina du <3

Fina Frun sa...

Underbart sött! Ni SKA vara stolta över era fina ungar :)

maria sa...

åå, så sött!