måndag 19 november 2012

Fortsatt stressigt

Ännu en helg är över. Nu påbörjar vi en ny vecka med stress. I fredags var jag ju hemma med sjuka barn och det syns direkt på skrivbordet på jobbet. I torsdags kände jag att jag började kanske känna en liten, liten ljusning i tunneln men efter bara en dags frånvaro så känns det hopplöst igen. Ja ja bara att bita ihop. Nästa vecka är det två stycken kurser på schemat plus att Tuva ska till barnkliniken en dag och en dag är dagis stängt. Det kommer ju inte göra att jag känner mig mindre stressad.

Övernattningspackning

Tuva vaknade i alla fall feberfri i lördags och eftersom både hon och Elliot hade längtat efter att få sova över hos kompisen Alicia så bestämde vi att det var okej. Båda barnen började genast packa och det blev en STOR väska. Glenn och jag var med hemma där de skulle sova till ca åtta på kvällen. Då hade barnen fått på sig pyjamasar och skulle precis sätta sig i soffan och lugna ner sig lite efter att ha busat runt i flera timmar. Det hade gått bra även efter att vi åkte. De hade busat lite och smugit upp några gånger innan de till slut somnade. Elliot som tappade en leksakspistol på tån tidigare på dagen vaknade på natten och hade ont. Men efter att han hade fått en värktablett så hade han somnat om igen. Vi tackar fina Fredde och Mia för att de tog sig an våra små busfrön.


9 kommentarer:

Therese sa...

Så spännande för dem att få sova borta, även luran sov borta i helgen, hos faster där också kusin Elias var, så vi fick rå om bogge själva, inte så vanligt, och alltid lika skoj att kunna ha fullt fokus på ett av barnen. Här väntar också en tuff vecka med undervisning, handledning, artikelskrivande och intervjuer, längtar grymt mycket till julledigheten kan jag lova!
KRAMIS

Popprinsessan sa...

Vad bra att det gick bra att sova borta! Hoppas att du inte stressar allt för mycket trots mycket att göra på jobbet. Jag har också ett par stressiga dagar innan det är dags för lite lugn och ro med goda vänner några dagar.
Kram till dig!

Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde sa...

Var rädd om dig! Inte stressa FÖR mycket...
Hoppas veckan lir en bra en!
Kram S

Caroline sa...

Roligt att det gick bra för barnen att sova borta. Det måste vara jättespännande för dem! :)

Kram kram

Therese sa...

Andas vännen ! :)
Kram

Maria sa...

Stressa inte ihjäl dig vännen!
Roligt att det gick bra för dem att sova hos en kompis. Saga har aldrig sovit hos någon kompis & det känns som om det kommer att dröja :)

Kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Usch för att känna sig stressad!
Så mysigt för barnen med övernattning!
KRAM

Linda sa...

Så spännande för dem att sova över, det är stort första gången dom ska sova över hos kompisar, det minns man ju själv.
Moa har sovit hos en kompis en gång men då med Alexanders sällskap, annars är det bara Oscar som sovit hos sin fd bästa kompis från Göteborg.
Hoppas ni haft en bra dag, Kramar

Tommy sa...

Hoppas du snart ser ljuset i tunneln på jobbet igen :)

Stor kram