torsdag 8 november 2012

Back in buisness

Idag är vi alla tillbaka på våra platser igen.48h gränsen hade vi ju passerat vid fyratiden i morse så idag är barnen tillbaka på dagis. Personalen trodde kanske inte att det var den riktiga kräksjukan barnen har haft eftersom Glenn och jag har klarat oss. Enligt vad de hade hört så drabbas en hel familj om en åker dit. Glenn och jag mår i alla fall bra än så länge och vi hoppas att familjen har haft sin del för den här vintern.


Igår var ju barnen pigga hela dagen så Glenn tog med sig dem ut för att tvätta bilen. En granne kom förbi och började prata och Glenn vände ryggen till barnen för en stund. Då får han helt plötsligt höra att Elliot är helt hysterisk. Då har hans schyssta storasyster tagit högtryckstvätten och börjat spruta på honom. Hon tycker ju så klart att det är jätteroligt och hon skrattar gott åt den väldigt upprivna Elliot. Då tar Glenn högtryckssprutan och börjar spruta på Tuva och gissa vad hon gör då? Jo hon skrattar ännu mer. Hon är helt knäpp den lilla gofisen!

Jag fick thaimassage på jobbet igår. Det var så skönt och smärtsamt på samma gång. Idag är jag lite öm på vissa ställen på kroppen. Men det gör nog verkligen nytta. Hon jobbade mycket med att stretcha ut musklerna och det behöver jag verkligen. Jag är så stel i hela min kropp. I eftermiddag blir det friskvård och 1000 meter ska avverkas i bassängen.


8 kommentarer:

Helen.HUSnrNIO sa...

Härligt att läsa att ni mår gott =)
Jisses, högtryckstvätten gör ju ont den!
Verkligen en kul tjej ni har...=)

Ha en fin dag!

Jannike Rosmer Gustavsson sa...

Vad skönt att det verkar vara över! Skönt med massage, vad duktig du är som simmar! Puss o kram till er alla! Säg till Tuva att Morfar kommer o tar henne i örat busungen! ❤❤❤

Therese sa...

Ha ha Tuva är verkligen en busig liten tuffing, hon å Luran skulle vara ett livsfarligt team tillammans, oj vilak hyss de skulle leverera *fniss* Skötn att ni verkar klara er, ha nu en fin dag vännen <3 KRAM

Ida sa...

Ja vi hade en jätte mysig stund nör skrattet lugnat sig :-) längtar till nästa gång. Men är så jobbigt när man bara vill skratta och inte ska.. Mm ja hoppas febern borta snart.. Han har ätit lite då magontet är nog blandning mellan febern och att han var hungrig. Duktigt att du ska simma.!
Puss

Tommy sa...

SV: Godmorgon :)

Tack så jätte mycket!
I dag är jag trött, men glad, ingen huvudvärk :)

Hahaha, underbart med vattenkrig, men jag vet inte om jag hade blivit så jätte glad att någons prutar med högtryckstvätt på en :)

CiliaH sa...

Skönt att det är över!

Haha, vilken unge! Spruta ner brorsan med högtryckstvätten och sen fortsätta garva när pappa sprutar tillbaka. Underbart!

Sv: Tack fina, fina du. Dina ord värmer massvis. Det känns som att du vet hur det är.

KRAM

carola sa...

åh sånt charmigt kort på lill sessan.
Så skönt att ha permis och få krama mina barn.
Ska in i kväll igen:(..
Utskriven på måndag och ska ha helgpermis och handla julklappar.

kram kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Haha, men Tuva då!
Så skönt med massage! Det skulle jag med behöva...
KRAM