onsdag 1 februari 2012

Hjälp med Wordpress

Jag har fått hjälp att göra en ny header! Den är så FIN och jag vill så klart lägga upp den på en gång men den är för stor....Hur gör jag? Finns det något tema som tillåter en större header eller ska jag betala för anpassad design?

Finns det någon som kan hjälpa mig? TACK!

Kram och KÄRLEK! 

7 kommentarer:

Fröken M sa...

halloj hjärtat !
Jag har tyvärr ingen aning - jag är helt handikappad med allt "tekniskt" och måste tyvärr ha hjälp med allt jag gör med bloggen... Kan du inte fråpa i bloggforumet på facebook ? Jag vet att bland annat java morsan har koll på bloggdesign !
Kramar

Therese - Sockenvägens Söta sa...

Nu fungerar det iaf att kommentera, men är totalt oteknisk och okunnig på WP, så jag kan itne hjälpa dig. Tassade bara in för att önska dig en GOD NATT <3

CiliaH sa...

Kan du inte minska ner den i stl i ngt bildredigeringsprogram?

Kram

carola sa...

Ska nog fixa ny design och komma tillbaka till min gamla inom kort.
Saknar den och alla underbara bloggvänner.
vill ha er tillbaka:)

Helen.HUSnrNIO sa...

Tyvärr har jag dålig koll.
Jag kan inte byta header i min blogg men däremot koda om lite varstans och lägga till arkiv m.m. Det har jag kommit på men det vore bättre om jag kunde byta header men jag har mig själv att skylla då jag sa att min wp skulle se exakt likadan ut som min tidigare blogg.se så killarna på reklamsidan fick göra om mängder och lägga till specialare lite varstans hos mig för att lyckas.
Skulle dock föreslå att du kan minska headern storlek och sen ladda upp den?
Det hade jag provat.
Kram

Linda sa...

Tyvärr vet jag inte hur det funkar här, när jag bygger en ny design gör jag ju om hela designen på en gång om du förstår hur jag menar.
Sov så gott fina du, Kramar

Yohanna i Las Palmas sa...

Inte mycket hjälp kommer det härifrån heller. Men att bara minska på bilden i ett bildredigeringsprogram så att det passar in i mallen, låter väl som en bra idé.

Hälsningar
Yohanna