fredag 6 januari 2012

Stockholmsluften tröttar ut

Tydligen gör luftombytet att mina troll blir trötta. 07.50 kom Elliot in till mig imorse, Tuva kom strax därefter. Synd bara att mamman låg och läste till ett inatt. Hade jag somnat som vanligt vid tio-elva hade jag varit väldigt pigg idag.20120106-082146.jpg
Så här gott sov mina hjärtan när jag tittade till dem igår kväll.

Idag ska vi träffa två utav mina klasskamrater ifrån gymnasiet. En utav dem tror jag inte jag har träffat sen vi gick ut skolan för många, många år sen (kan det vara typ 18 år sen?) Hon har tvillingar på ett och ett halvt år så jag hoppas jag ska kunna ge henne lite tvillingtips. Det ska bli jätteroligt att träffa henne igen.
Den andra tjejen som ska med har jag hållit kontakten med i alla år, hon är en utav mina allra bästa vänner och det ska bli underbart att få träffa henne igen.

Elliot och Tuva ser fram emot att vi ska åka tunnelbana och tvärbanan till träffen. Igår när vi var på Ikea var det väldigt spännande att åka rulltrappa. Det märks att mina barn inte är några storstadsungar ;-)

Kram och KÄRLEK

5 kommentarer:

Magda sa...

gos ungarna :) men har ni inge rulltrappor i Halmstad då?

Caroline sa...

Hihi, jag älskade att åka och gå runt i Stockholm med mormor när jag var liten, åka låånga rulltrapporna i tunnelbanan var en storfavorit. Gå på "kondis" var också ett måste när vi var där. :)

Hoppas du får en trevlig dag! Kram kram

Johanna - Mamma till Leija ♥ sa...

Åh, så roligt att få träffa lite gamla vänner! Vi har minsann rulltrappor på IKEA numera i Hbg ;)
Kram

Maria sa...

Sååååå ledsen att jag inte kunde komma idag, men vill inte chansa om det skulle bli ngt av det magonda. Inget har hänt än så det var nog bara nåt tillfälligt. Puss!

Russin sa...

Hje gumman..

Åhh är ni i Stockholm ? Det var vi med igår, fast vi var bara där tur och retur och kollade på Disney on ice.. Åker ni bil upp ? Då kan ni stanna till och fika här hos mig på hemvägen om ni vill och hinner.. :) Om ni åker genom Ö-o förstås..

KRAM